Lenovo Yoga Home 900 – zovu ga tabletom, iako ima junačko srce PC računala!

Fotografija članka: Lenovo Yoga Home 900 – zovu ga tabletom, iako ima junačko srce PC računala!

I ne samo to, nego je njegov “tablet” ekran veličine od čak 27 inča! Kada kažemo tablet mislimo na uređaj koji možete lako prenijeti. E, pa, Lenovo Yoga Home 900 baš i nećete prenašati tako lako :)

Oglas

Mnogi ga svrstavaju u kategoriju Yoga tableta, iako Lenovo ima i odlična Yoga prijenosna računala. Lenovo Yoga Home 900 je novi član u portfelju ove globalno vrlo popularne kompanije, a sa svojim ekranom od 27 inča nama ipak najviše liči na sve-u-jednom računalo. Da, po nama je ovo All-In-One računalo (AiO).

Ono što ga možda povezuje to je njegov veliki ekran koji je osjetljiv na dodir, no i neka prijenosna računala imaju istu karakteristiku. Ovaj 27 inčni ekran je Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, a na toj dijagonali sve će izgledati i više nego odlično.

I po procesoru ovo je računalo. Lenovo Yoga Home 900 radi na Intel Core i5-5200U “Broadwell” procesor i ima Nvidia GeForce 940 grafičku karticu, te je ugrađen SSD disk od 256 GB. Ugrađena je i kamera od 2 MP, ima stereo zvučnike od 2,5 Watta, te podržava WiFi 802.11 a/c i Bluetooth. Sve ovo upućuje na PC, zar ne? :)

Ako tome dodamo i 3x USB 3.0 ulaza pune veličine, SDXC čitač memorijskih kartica, bežični miš i tipkovnicu, te HDMI video izlaz, te ulaz za LAN mrežu, sve je potpuno jasno. Uz težinu od 7,52 kilograma sigurni smo kako ga nećete nositi u torbi. Niti stane, a i pretežak je :)

Saznali smo i kako će se Lenovo Yoga 900 Home prodavati po preporučenoj cijeni od oko 1.500$. Ni ovo nije “tabletovska” cijena… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.