Lenovo Yoga 2 Pro ultrabook za sve i svakoga, pa i osnovni gaming

Fotografija članka: Lenovo Yoga 2 Pro ultrabook za sve i svakoga, pa i osnovni gaming

Yoga serija je vrlo popularna serija ultrabook prijenosnika koja se dokazala svojim dizajnom i mogućnostima. Izuzetak nije niti Lenovo Yoga 2 Pro.

Oglas

Lenovo Yoga 2 Pro prošli mjesec proglašen i kao “CNET Editors’ Choice” što je prilično veliko priznanje. Poznat vam se Yoga sustav preklapanja ovog ultrabooka, a i prikazan je na slici iznad što sve možete napraviti s njim. Definitivno možemo reći kako je zaista svestran.

Iako ćete na nekim mjestima pronaći podatak kako je Lenovo Yoga 2 Pro i gamerski laptop, s time se ne bismo mogli složiti. Iako se radi o novom Intelovom procesoru 4. generacije (Haswell), konkretno Intel Core i7-4500U na 1,8 GHz, integrirana Intel HD 4400 grafika nije dostatna za kvalitetniji gaming. Prije bismo rekli kako će “držati vodu”, ali ništa više od toga.

Lenovo Yoga 2 Pro

No, to i nije toliko bitno jer namjena Lenovo Yoga 2 Pro ultrabooka nije igranje video igara nego kvalitetan rad i multimedija, a da ćete biti viđeni i prepoznati, to je definitivno tako. Spomenimo kako novi model radi na isto tako novom Windows 8.1 operativnom sustavu, ugrađeno je do 8GB DDR3L RAM-a, te SSD disk do 512 GB.

Sve u svemu, sama konfiguracija Lenovo Yoga 2 Pro ultrabooka je zaista odlična, pogotovo će vas očarati način otvaranja do čak 360 stupnjeva, kao i kvalitetna tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem i Dolby Home Theater zvučnici. Ako imate namjeru kupiti sebi ili pokloniti nekome prijenosnik, ovo je odličan izbor. Naravno, on ima i svoju cijenu. na svjetskom je tržištu preporučena osnova cijena oko 949$.

Više informacija o Lenovo Yoga 2 Pro ultrabooku potražite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.