Lenovo Yoga 2 10 inčni konvertibilni tablet, dolazi uskoro?

Fotografija članka: Lenovo Yoga 2 10 inčni konvertibilni tablet, dolazi uskoro?

Najnovija priča koja se vrti oko kompanije Lenovo je kako pripremaju novi Yoga tablet s ekranom od 10 inča, a tako će se i zvati – Lenovo Yoga 2 10.

Oglas

Za sada nije poznato radi li se o Android ili Windows uređaju, iako nam se nekako čini kako bi to mogao biti Android, po uzoru na prethodne tablet modele. Ako se dobro sjećate Lenovo Yoga s Windows OS-om dolazi s ugrađenom tipkovnicom – primjer je koji smo testirali prvi u Hrvatskoj prije nekoliko mjeseci. S druge strane, Lenovo Yoga Android uređaji nemaju integriranu tipkovnicu nego odvojenu – primjer je , kojeg smo također prvi testirali u Hrvatskoj, još krajem 2013. godine.

Novi Lenovo Yoga 2 10 model ovih se dana pojavio u američkoj FCC agenciji koja odobrava uvoz i prodaju elektroničkih uređaja. S obzirom da je u registraciji vidljivo kako će imati odvojenu Bluetooth bežičnu tipkovnicu, za očekivati je kako će nova Yoga biti Android uređaj.

Inače, Lenovo koristi Yoga brand kako bi opisao dva tipa proizvoda: Windows hibridna prijenosna računala koja se u trenu mogu pretvoriti u tablet, te Android tablete s inovativnim vlastitim postoljem i dodatnom bežičnom tipkovnicom (ako vam treba).

Isto tako, Yoga 2 brand se kod Windows uređaja povezuje s Intel “Haswell” ili “Bay Trail” procesorima, dok Android uređaji koriste MediaTek ili Qualcomm procesore, imaju HD ili Full HD ekrane, 1 GB ili 2 GB RAM-a, te najbolju bateriju u klasi od čak 18 radnih sati.

Jedva čekamo vidjeti novi Lenovo Yoga 2 10 uređaj, hoće li biti hibridno prijenosno računalo ili tablet, vidjet ćemo, a zanima nas i cijena… no, o tome nekom drugom prilikom, kada za to dođe vrijeme… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.