Lenovo WRITEit 2.0 aplikacija koja bolje iskorištava ekrane osjetljive na dodir

Fotografija članka: Lenovo WRITEit 2.0 aplikacija koja bolje iskorištava ekrane osjetljive na dodir

Kineska je kompanija najavila novu Lenovo WRITEit 2.0 aplikaciju koja je proširena i redizajnirana, te pruža nove mogućnosti na uređajima s ekranima osjetljivim na dodir i uređajima s digitalnom olovkom.

Oglas

Aplikacija Lenovo WRITEit 2.0  kompatibilna je s Lenovo uređajima s ekranima osjetljivima na dodir, koji rade na operativnom sustavu Windows (8 i 10), a korisnici je mogu upariti i s Lenovo digitalnom olovkom za još bogatije multimedijsko iskustvo.

Neka ekran postane vaše platno

Razvili smo WRITEit 2.0 kao besplatnu softversku aplikaciju kako bi pretvorili Windows ekran na dodir  u virtualno platno. Uz pomoć olovke ili prsta korisnici mogu jednostavno pisati, crtati, podvlačiti, crtkarati ili označiti bilo što na ekranima, uključujući: Word dokumente, fotografije, prezentacije, web stranice i još mnogo više. Korisnici mogu čak i stvoriti prazno platno na kojem  mogu zapisivati svoje ideje ili crtati te na taj način izraziti kreativnost. WRITEit 2.0 omogućava korisnicima pohranu  kreacije kao slike, nakon čega ju mogu poslati i podijeliti s ostalima

Alati za primjenu uključuju 12 boja i tri veličine olovke, četiri boje za označavanje, zajedno s brisalom. WRITEit 2.0 također ima sloj virtualnog platna koji korisnicima omogućava da slobodno rade bilješke digitalnom olovkom ili prstom.

Cijene i dostupnost

Lenovo WRITEit 2.0 aplikacija je dostupna za Lenovo Windows 8 i 10 uređaje optimizirane za rad s digitalnom olovkom i s ekranima  osjetljivima na dodir od 19. veljače 2016. Aplikacija je besplatna, a možete je preuzeti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.