Lenovo Vibe x3 Lite: Motorolin dizajn, Lenovo mobitel

Fotografija članka: Lenovo Vibe x3 Lite: Motorolin dizajn, Lenovo mobitel

Akvizicija Motorole pokazuje i veću suradnju između timova Lenova i Motorole

Oglas

Polako sastavljamo kako će izgledati novi Lenovo Vibe x3 Lite. Dizajn podsjeća na Motoroline uspješne modele s nekoliko elemenata Lenovo modela.

Vibe X3 i X3 Lite su modeli koji bi trebali započeti ono što je Lenovo dugoročno planirao kupivši Motorolu. Ova dva moela prikazuju spoj arhitekture ovih velikih kompanija.

Tenaa, kineska agencija nam je otkrila da će Vibe X3 Lite biti također phablet od 5.5 inča kao i jači brat, te da će biti za nijansu deblji s debljinom od 8,7 mm i masom od 152 grama.

Zaslon veličine 5.5 inča će imati i Full HD rezoluciju te osmojezgreni MediaTekov procesor. Ono što znamo je da bi sve jezgre trebale raditi na 1,3 GHz te da će radna memorija imati 2 GB.

Iako ovo nije previše spektakularno, ono čemu se za sada divimo je da bi cijena trebala biti ispod 140$. Uz to bi trebala doći i baterija od 3300 mAh te interna memorija od 16 GB koja se može proširiti. O kamerama se doduše ne zna mnogo osim da imaju 13 i 5 megapiksela.

Android 5.1 će biti na oba modela. X3 Lite, iako zamišljen kao mobitel niže cjenovne kategorije će imati na poleđini senzor otiska prsta, a na prednjem dijelu zvučnike. I sve to za 140$?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.