Lenovo u Zagrebu predstavio liniju proizvoda Lenovo 3000

Racunalo.com foto

Proizvodi obitelji Lenovo 3000 namijenjeni su malim i srednjim poduzećima. Proizvodna linija Lenovo 3000 sadrži ugrađene alate osmišljene kako bi pomogli smanjenju IT troškova malih kompanija gdje je svaka kuna važna. Alati poput samo-oporavka od virusa, pojednostavljenog mrežnog povezivanja te automatsko ažuriranje sustava, omogućuju vlasnicima malih kompanija da se koncentriraju prvenstveno na svoje poslovanje, a ne na informatičku infrastrukturu.
Nova obitelj proizvoda Lenovo 3000 ujedinjuje najuspješnije komponente tehnologija inspiriranih ThinkPadom s najnovijim Lenovo tehnologijama u svrhu stvaranja osobnog računala u kojeg se korisnici mogu pouzdati.„Lenovo nudi nova osobna računala kao pametan izbor za poduzetnike, čija cijena je formirana kako bi odgovarala proračunima i računalnim potrebama i najmanjih kompanija,” izjavio je Ranko Potkonjak, direktor predstavništva tvrtke Lenovo za Hrvatsku i dodao: „U manje od godinu dana prisustva u Hrvatskoj, Lenovo je zauzeo visoko mjesto na listi najuspješnjih kompanija, ostvarujući naš cilj da rastemo brže od tržišta.”Stolna računala Lenovo J Series u Hrvatskoj su dostupna od 23. veljače, a prijenosnike Lenovo C Series hrvatski će kupci putem Lenovo poslovnih partnera moći nabaviti od 1. travnja 2006. godine.  Lenovo 3000 N100 biti će dostupan na hrvatskom tržištu od 10. travnja.
Lenovo je na hrvatskom tržištu sa sajostalnim djelovanjem započeo 1. kolovoza kada je najavio strategiju pružanja visokokvalitetnih proizvoda i usluga te stalnih inovacija svojim korisnicima te stalnu predanost suradnji s parterima te malim i srednjim kompanijama.Cijena i dostupnost
Stolna računala Lenovo J Series u Hrvatskoj su dostupna od 23.  veljače, a početna cijena računala J100 kreće se od 3.319 kn bez PDV-a.  Prijenosna računala Lenovo C Series u Hrvatskoj će biti dostupna od 1. travnja, a Lenovo 3000 N100 od 10. travnja, pri čemu se početna cijena kreće od 7.800 kn bez PDV-a. Proizvodi Lenovo 3000 bit će dostupni kupcima putem Lenovo poslovnih partnera.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.