Lenovo ThinkSystem s čak 42 benchmark svjetska rekorda

Fotografija članka: Lenovo ThinkSystem s čak 42 benchmark svjetska rekorda

Tvrtka Lenovo najavila je, prema vodećim benchmark organizacijama u industriji, 42 nova benchmark svjetska rekorda za ThinkSystem portfelj, integriran s najnovijim Intel Xeon skalabilnim procesorima.

Oglas

ThinkSystem portfelj rješenja dizajniran je kako bi korisnicima pojednostavio infrastrukturu i pomogao u rješavanju najzahtjevnijih radnih zadataka.

Novi ThinkSystem portfelj donosi zlatni standard u područje industrije pod jedinstvenim brendom koji obuhvaća servere, pohranu i mrežne sustave. ThinkSystem portfelj može se prilagoditi mijenjajućim IT potrebama, istodobno smanjujući složenost i troškove. Najnoviji portfelj servera tvrtke Lenovo obuhvaća 14 rack i tower servera (za kritične aplikacije, servere visoke gustoće i blade servere), koji se mogu izrazito fleksibilno konfigurirati, kao i novih hyperscale dizajna sustava, od kojih svaki pojednostavljuje IT infrastrukturu te vodi povećanoj razini usluge podatkovnih centara koje se usko vežu uz rast poslovanja. Osim toga, korisnici mogu birati između različitih tehnologija koje se mogu skalirati u skladu s promjenama njihovih radnih zadataka. Lenovo je osmislio ThinkSystem portfelj kako bi neometano radio s postojećim investicijama organizacije, bez potrebe da se u potpunosti mijenjaju podatkovni centri.

Lenovo je dodao sedam novih rješenja pokrivajući cloud, big data, analitiku i bazu podataka koji su podržani na novim ThinkSystem serverima te je uveo i dva nova Intel l t rješenja. Ova rješenja za tvrtke osmišljena su kako bi korisnicima pružili vrijednost korištenjem Lenovo inovacija u području performansi i pouzdanosti servera, kao i suradnju s vodećim softverskim partnerima u industriji.

Sjajne performanse: ThinkSystem postiže 42 prva mjesta u benchmark performansama

Osim što očekuju smanjenje kompleksnosti i racionalizaciju poslovanja današnji klijenti ponajviše očekuju veći povrat svojih investicija te iziskuju nužno povjerenje u svoje tehnološke partnere kako bi im omogućili vrstu izvedbe i dostupnost potrebnu za vođenje zahtjevnih i mijenjajućih radnih opterećenja kao što je Microsoft SQL Server. Oslanjajući se na dugogodišnje priznanje kao vodeći isporučitelj x86 servera kojim su kupci zadovoljni i u kojeg se pouzdaju, novi ThinkSystem serveri tvrtke Lenovo postigli su 42 svjetska benchmark rekorda.

TPC-E benchmark koristi se bazom podataka kako bi modelirao brokersku tvrtku s kupcima koji generiraju obradu mrežnih transakcija (OLTP), transakcije vezane za trgovinu te istraživanja tržišta. Tvrtka Lenovo je prva probila barijeru transakcijom od 100 USD po sekundi prema E benchmark (tpsE) cjenovnoj barijeri na TPC-E, s $93.48 USD/tpsE, 16% niže od prethodne vrijednosti koja je iznosila 111.65 USD/tpsE. Osim što je postigla najniži USD/tpsE, tvrtka Lenovo je postigla najviše TPC-E performanse za bilo koji dvoprocesorski sustav sa 6,598.36 tpsE. Ovaj benchmark pokazuje kako kupci mogu smanjiti ukupne troškove uz istovremeno ostvarivanje potrebnih performansi za obradu transakcija svojih kupaca. Osim TPC-E WR-a na SR650, tvrtka Lenovo je postigla i TPC-H svjetski rekord na SR950. TPC Benchmark H (TPC-H) benchmark je koji podupire donošenje odluka. Ovaj benchmark ilustrira sustave za podršku u odlučivanju koji proučavaju velike količine podataka, provode upite s visokim stupnjem složenosti te nude odgovore na ključna poslovna pitanja. Lenovo je objavio najbolji rezultat performansi ikad na ne-klasteriranom TPC-H benchmarku na skali od 10,000GB. ThinkSystem SR950 server postigao je sljedeći rezultat: 1,336,109.6 QphH na 10,000GB (upita na sat) po 0.92 USD / QphH na 10,000GB.

Lenovo je pokazao i uspjeh u pružanju pomoći klijentima na financijskim tržištima, pružajući 26 STAC-M3 vodeći benchmark na ThinkSystem SR950 i ThinkSystem SR650. STAC-M3 benchmark mjeri izazovna radna opterećenja u analitici vremenske serije. ThinkSystem SR950 postavlja svjetske rekorde u 9 od 15 neophodnih, kao i dva dodatna STAC-M3 “big memory” benchmarka. Jedan od tih rezultata bio je više nego dvostruko veći od prethodnih rezultata u STAC-M3 Shasta benchmarku.

ThinkSystem SR650 također je postavio svjetske rekorde u 15 od 17 benchmarka s prosječnim vremenskim izazovom pokretanja STOC-M3 Antuco benchmark paketa, u usporedbi s prethodnim javno objavljenim rezultatima za 2 procesorski server koji pokreće Kx Systems kdb + bazu podataka. STAC-M3 benchmark izvješća za SR950 i SR650 javno su dostupna. Lenovo ThinkSystem SR650 postavio je novi svjetski rekord performanse dvoprocesorskog servera sa SPECmpiM_base2007 metrikom iz MPI M2007 SPEC MPI 2007 benchmark paketa.

Osim toga, Lenovo je postavio svjetske rekorde u SPECvirt_sc2013 dvoprocesorskog servera i SPECjbb2015 benchmarku na 1, 2, 4 i 8 procesorskim serverima. Ovi novi svjetski benchmark rekordi pokazuju predanost tvrtke Lenovo u donošenju performansi koju naši klijenti očekuju od investicija u servere, pružajući im vrlo pouzdane fleksibilne sustave.

Lenovo surađuje s Intelom u Delivery Intel Select Solutions

Tvrtka Lenovo također je najavila i pružanje potpore Intel Select Solutions, novi set optimiziranih rješenja baziranih na Intel Xeon Scalable procesorima i usredotočen je na današnje složene radne zadatke podatkovnih centara. Ovakva rješenja klijentima osiguravaju rješenja koja su standard u industriji te koja pojednostavljuju i ubrzavaju proces odabira, implementaciju i optimizaciju infrastrukture podatkovnih centara kako bi se pokrenuli određeni radni zadaci. Lenovo Validated Design za VMWare vSAN i Lenovo Database Validated Designs za High Performance Microsoft SQL Server OLTP biti će dostupni od listopada 2017. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.