Lenovo ThinkStation P320 Tiny – najmanja radna stanica na tržištu s ISV certifikatom

Fotografija članka: Lenovo ThinkStation P320 Tiny – najmanja radna stanica na tržištu s ISV certifikatom

Kompanija prihvaća personaliziranu računalnu transformaciju, a Lenovo PC as a Service usluga donosi IT korisnicima mogućnost u potpunosti podesivog end-to-end upravljanja osobnim računalom.

Oglas

Na Tech World Transform konferenciji tvrtka  najavila je prilagodljivu i pouzdanu ponudu osobnih računala za poslovne korisnike, koja odgovara na zahtjeve evolucije radne snage i radnog mjesta. ThinkStation P320 Tiny dolazi s Independent Software Vendor (ISV) certifikatom kako bi se osigurao pouzdan rad korisnikovih aplikacija u nevjerojatno malenoj formi. Ponuda tvrtke Lenovo PC as a Service (PCaaS) pruža u potpunosti podesiv model pretplate po fiksnoj mjesečnoj cijeni, koji kombinira hardver i usluge u jedinstvenom rješenju. Osmišljen kako bi uklonio teret kupnje, pokretanja i upravljanja računalnom imovinom, PCaaS poboljšava učinkovitost životnog ciklusa proizvoda te umanjuje ukupne troškove vlasništva.

ThinkStation P320 Tiny: najmanja radna stanica na svijetu s ISV certifikatom

Fizička radna mjesta postaju vrijedna nekretnina, stoga je za radne jedinice potrebno da budu što prilagodljivije i snažnije u bilo kojem okruženju. ThinkStation P320 Tiny u potpunosti iskorištava male prostore i isporučuje snagu koja se očekuje od radne jedinice. Jednostavna za postavljanje i kompatibilna s Lenovo ThinkCentre Tiny dodatcima, P320 Tiny iskorištava snagu najnovijih Intel Core i procesora i oslanja se na NVIDIA Quadro grafiku kako bi postigla ISV certifikat i pružila izvedbu koju zahtijeva široki raspon profesionalnih aplikacija.

Bilo da korisnik razvija najnovije inovativne proizvode, dizajnira najmoderniji neboder ili obrazuje buduće poduzetnike, P320 Tiny nudi snažnu poslovnu izvedbu u najmanjim pakiranjima kako bi radne jedinice pružile najbolju izvedbu čak i u najskučenijim prostorima.

PC proces pojednostavljen uz PC as a Service

S obzirom da nove generacije tehnologiji sklonih zaposlenika daju prioritet fleksibilnosti uređaja i mogućnosti rada u pokretu, organizacije prilagođavaju način na koji pristupaju i upravljaju tehnologijom radnog mjesta. Promjena ka prilagodljivom IT-u, odabiru vlastitog uređaja (Choose Your Own Device) i sinergiji više uređaja oblikuje našu personaliziranu računalnu budućnost. PC as a Service (PCaaS) odgovara na ovu promjenu pojednostavljujući financiranje, pokretanje, upravljanje i postupak odlaganja računalne imovine pakirajući ga u jedinstveno podesivo rješenje po fiksnoj mjesečnoj cijeni.

Tvrtke mogu odabrati tablete, laptope, stolna računala, radne jedinice ili softver i usluge, pružajući krajnjim korisnicima veći izbor uređaja i omogućavajući kapitalnim investicijama da rastu zajedno s poslovanjem.

Radno mjesto evoluira, kao i naše  PCSD poslovanje. Segment Commercial Business stvoren je kako bi našim korisnicima pružio usluge kroz inovativna rješenja i alate koji će im pomoći da iskoriste inteligentnu transformaciju. ThinkStation P320 Tiny i PCaaS su samo dva rješenja iz našeg portfelja kojeg pokrećemo kako bi pomogli organizacijama prilikom transformacije. Osobna računala će i dalje biti sastavni dio personalizirane budućnosti računalstva.
– Christian Teismann, viši potpredsjednik i generalni direktor, Commercial Business Segment, PCSD

ThinkStation P320 Tiny dostupan je po cijeni od $799. Lenovo PC as a Service je već dostupan. Kako biste saznali više informacija i stupili u kontakt s Lenovo PCaaS stručnjakom, kliknite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.