Lenovo ThinkPad X1 Carbon, Yoga i Tablet – vrhunska računala premijerno na CES 2017

Fotografija članka: Lenovo ThinkPad X1 Carbon, Yoga i Tablet – vrhunska računala premijerno na CES 2017

Lenovo je na sajmu CES 2017 u Las Vegasu totalno raspištoljio. Predstavio je pregršt novih proizvoda za 2017. godinu, a među njima i nama omiljene – Lenovo ThinkPad X1 Carbon, Yoga i Tablet.

Oglas

Nova generacija Lenovo ThinkPad X1 proizvoda zalaže se za beskompromisnu inovaciju i obuhvaćanje potreba potrošača, koji sada granicu između uporabe računala za posao i privatne svrhe čine nejasnom. Povratna informacija potrošača, uvid i iskustvo gurnulo je Lenovo prema istinskom razumijevanju onoga što je najvažnije za korisnike i odgovaranju na te želje svojim proizvodima.

Novi Lenovo ThinkPad X1 Carbon je dostupan u klasičnoj ThinkPad crnoj i novoj srebrnoj boji, najlakši je 14-inčni poslovni prijenosnik, s težinom od samo 1,13 kilograma  te dolazi s 14-inčnim IPS zaslonom u novoj elegantnoj 13-inčnoj formi. Sada nudi i do 15 sati trajanja baterije, X1 Carbon je redizajniran kako bi uključio 3 Thunderbolt utora, super-brzi LTE-A bežične WAN i WIFI CERTIFIED WiGig mogućnosti koje donose nenadmašnu učinkovitost i povezivost. Senzor za otisak prstiju s namjenskim čipom i biometrijskom obradom pomaže osigurati i pojednostaviti prijavu na Windows Hello iskustvo s novom mogućnošću prepoznavanja lica i infracrvenom kamerom.

Također dostupan u novoj metalik srebrnoj boji, ažurirani Lenovo ThinkPad X1 Yoga besprijekorno je fleksibilan i prilagođen potrebama korisnika, nudi prave multi-mode mogućnost te donosi fantastične boje i apsolutnu crnu na jedini 14-inčni prijenosnik s OLED ekranom. Redizajnirana olovka s mogućnošću punjenja i poboljšana “rise and fall” tipkovnica upotpunjuju poboljšano iskustvo.

Pored njega, dostupan je i Lenovo ThinkPad X1 Tablet, koji nastavlja impresionirati sa svojom lakoćom, modularnosti i korisnošću. Uređaj ima jedinstvene module koji nude priključke za proširenje te do 5 sati dodatnog trajanja baterije i integriranu opciju projektora, koji proces stvaranja i prezentacije čini lakšim.

Vjerujemo kako ćete poželjeti informaciju više, pa ih potražite na . Znamo i cijene:
Lenovo ThinkPad X1 Carbon s početnom cijenom od $1.349, dostupan od veljače 2017. godine.
Lenovo ThinkPad X1 Yoga s početnom cijenom od $1.499, dostupan od veljače 2017. godine.
Lenovo ThinkPad X1 Tablet s početnom cijenom od $949, dostupan od ožujka 2017. godine.

Isto tako, u nastavku donosimo i tri odlična videa za sva tri proizvoda.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.