Lenovo ThinkPad T431s još tanji, lakši i robusniji ultrabook po Mil-SPEC 8 specifikacijama

Fotografija članka: Lenovo ThinkPad T431s još tanji, lakši i robusniji ultrabook po Mil-SPEC 8 specifikacijama

Lenovo je najavio kako će se uskoro na tržištu pojaviti njihov novi ultrabook, model ThinkPad T431s, maleni prijenosnik koji će po karakteristikama biti još tanji, lakši i izdržljiviji.

Oglas

Kao što i u naslovu vidite, razvijen je u skladu s Mil-SPEC 8 standardima koji definiraju otpornost, izdržljivost i visoku kvalitetu ugrađenih hardverskih dijelova. Baterija će izdržati najmanje 4 sata, bez obzira što radili i koliko aplikacija pokrenuli.

Kad već spominjemo hardver, recimo kako Lenovo ThinkPad T431s ultrabook ima Intel Core i5-3337U na 2,7GHz ili Intel Core i7 procesor, po izboru. Oba spadaju u 3. generaciju Intelovih Core procesora (Ivy Bridge). Ugrađeno je i 4GB RAM-a  (do 12GB), tvrdi disk od 320GB ( na 5.400 okr/min), odnosno SSD disk kao opcija.

Na ovaj je ultrabook ugrađen 14 inčni prijenosnik HD+ rezolucije od 1600×900 točaka te s 250 nita osvjetljenja. Ima i HD web kameru od 720p, 4-u1 čitač memorijskih kartica, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, WWAN, te 2x USB 3.0 ulaza.

Saznajemo kako se Lenovo ThinkPad T431s ultrabook već nalazi u prodaji u nekim zemljama, po cijeni od 949$. Kada i po kojoj će se cijeni ovaj ili sličan model ovog proizvođača pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.