Lenovo ThinkPad i ThinkCentre računala nadmašili konkurenciju

Fotografija članka: Lenovo ThinkPad i ThinkCentre računala nadmašili konkurenciju

Lenovo ThinkPad i ThinkCentre računala nadmašili konkurenciju

„Studija o korporativnom ponašanju prilikom kupnje IT opreme i zadovoljstva korisnika: prijenosna i stolna računala za treći i četvrti kvartal 2009. godine“ je potvrdila mogućnost Lenova da osigura visoko kvalitetna računala ThinkPad laptops, ThinkCentre desktops i usluge velikim poslovnim korisnicama. Također, izvještaj TBR-a naglašava veliku predanost Lenova u području podrške korisnicima putem telefona i vremenu popravka.

„Lenovo je prepoznat kao najbolji proizvođač prijenosnih i stolnih računala te ima dokazanu predanost u pružanju superiornih proizvoda opremljenih tehnologijom i inovacijama koje korisnici cijene“, izjavio je Peter Hortensius, viši potpredsjednik Think Product Group, Lenovo. „Korisnicima naših prijenosnih računala ThinkPad i stolnih računala ThinkCentre osigurali smo izvrsnu tehničku podršku putem telefona, ali i proširili ponudu naših usluga stvorivši vodeća računalna rješenja za tvrtke“.

Visoke ocijene za kvalitetu i pouzdanost
Izvještaj je pokazao da je Lenovo u posljednjih 14 redovnih izvještaja TBR-a, računajući od prvog kvartala 2005. godine, zadržao vodeću poziciju kada je u pitanju pouzdanost – ocijenjen je četiri puta pouzdanijim od konkurencije. Također, u drugom polugodištu 2009. godine, Lenovo je postao jedini proizvođač računala koji je ocijenjen ocjenom 6,1 ili većom.

„Identificirali smo nekoliko područja koja su ključna za zadovoljstvo korisnika“, izjavio je Jon Lindy, predsjednik TBR-a. „To su: zadovoljstvo korisnika, stabilnost, kvaliteta, pouzdanost, podrška korisnika i sveukupna vrijednost proizvoda. Lenovo je izgradio temelje izvrsnosti u svim navedenim kategorijama što predstavlja primamljiv dodatak njihov ponudi računala za poslovne korisnike“.

Dodatne inovacije koje Lenovo ugrađuje u svoja računala doprinose visokim ocjenama za kvalitetu i pouzdanost kao i za sveukupnu vrijednost. Na primjer, alati Lenova za unapređenje hardvera i softvera ThinkVantage Technologies (TVT), omogućuju korisnicima sniženje ukupnih troškova posjedovanja računala pomažući u razvoju prikaza, upravljanju Internetom, podešavanju napajanja, povratu izgubljenih ili oštećenih dokumenata i još mnogo toga. Novi alati TVT-a kao što je Hardware Password Manager pomažu IT odjelima ugraditi najviši stupanj računalne sigurnosti upravljajući lozinkama za potpunu enkripciju hard drivea. Također, Lenovo uključuje solid capacitors u stolna računala ThinkCentre za dodatnu pouzdanost ključnih računalnih funkcija.

Lenovo ThinkPad i ThinkCentre računala nadmašili konkurenciju

Tehnička podrška
Izvještaj također navodi visoke ocijene za prijenosno računalo ThinkPad i stolno računalo ThinkCentre u području pružanju tehničke podrške putem telefona, vremenu popravka i dostupnosti rezervnih dijelova. Lenovo je proširio ponudu svojih usluga koje uključuju ThinkPlus Priority Support koja omogućuje neprestanu tehničku podršku putem telefona, preusmjeravanje prioritetnih poziva iskusnim tehničkim stručnjacima, uslugu praćenja poziva putem interneta i brojne druge. ThinkPlus Priority 4 uključuje usluge unutar ThinkPlus Priority Support kao i podršku na licu mjesta za dostupnost rezervnih dijelova i tehničkih stručnjaka u roku od četiri sata od upućivanja poziva.

Rezultati istraživanja temeljeni su na ispitivanju više od 800 voditelja IT odjela u srednjim i velikim tvrtki u Sjevernoj Americi koje ukupno posjeduju gotovo dva milijuna računala.

Za najnovije vijesti o Lenovu pretplatite se na Lenovo ili pratite Lenovo na i .

Lenovo ThinkPad i ThinkCentre računala nadmašili konkurenciju

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.