Lenovo ThinkCentre Edge 62z AIO – moćno All-In-One stolno računalo prihvatljive cijene

Fotografija članka: Lenovo ThinkCentre Edge 62z AIO – moćno All-In-One stolno računalo prihvatljive cijene

Ako mislite da se stolna računala više ne prodaju, varate se. Još uvijek su jeftinija i jača od prijenosnika, a da o tabletima i ne govorimo. Lenovo je predstavio zanimljiv model ThinkCentre Edge 62z.

Oglas

Ovo stolno računalo spada u klasu All-In-One odnosno “sve-u-jednom” računala, što znači da nema one poznate “kutije” koja je odvojena od ekrana. U ovom AIO računalu sve se nalazi na stolu, točnije u samom ekranu, koji je u ovom slučaju veličine 18,5 inča.

Ono što je karakteristično kod AIO stolnih računala, a to je slučaj i s modelom ThinkCentre Edge 62z, je da štede prostor, tako da si bolje i efikasnije možete organizirati radni prostor. Dizajnerski gledano riješen je prilično dobro, tako da će ran na ovom računalu biti i više nego ugodan.

Kao procesor odabran je Intel Core i3 iz 3. generacije (Ivy Bridge), ima čak 6x USB 2.ulazam te integriranu Intel HD 4000 grafiku. Spomenuti ekran je LCD, a zanimljivo je da ga možete montirati i na zid, tako da dodatno možete “štedjeti” prostor.

Tko će kupovati Lenovo ThinkCentre Edge 62z? Vjerojatno ga nećete kupiti za doma, ali uredi, šalteri, školske učionice, to je ciljano tržište za ovo stolno računalo, koje u kompletu ima i bežičnu tipkovnicu i miša. Cijena je i više nego privlačna, na svjetskom se tržištu prodaje za 549$. Kada i po kojoj će se cijeni ovaj ili sličan model ovog proizvođača pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera. Mi predlažemo .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.