Lenovo ThinkCentre A58 i M58e – manja i ekonomičnija računala

Fotografija članka: Lenovo ThinkCentre A58 i M58e – manja i ekonomičnija računala

Lenovo ThinkCentre A58 i M58e - manja i ekonomičnija računala

„Korisnici osjećaju pritisak današnjih ekonomsko izazovnih vremena i zahtijevaju računala koja će im osigurati najbolju vrijednost za uložen novac“, izjavio je Dilip Bhatia, izvršni direktor globalne poslovne jedinice stolnih računala Lenova. „Posljednje stolno računalo serije Lenovo ThinkCentre dizajnirano je kako bi korisnicima osiguralo tehnologiju neophodnu za njihovu produktivnost, pouzdanost, plan održavanja kao i sigurnosne mogućnosti kako bi zaštitili svoje poslovanje“.

Sigurnost, pouzdanost i efikasnost
S dva nivoa sigurnosti, korisnici mogu kombinirati alat Lenovo Rescue and Recovery na svojim stolnim računalima kako bi im pomogao u pronalaženju i vraćanju izgubljenih dokumenata s uslugom Lenovo Online Data Backup kako bi osigurali zaštitu podataka na drugoj lokaciji. Ova usluga predinstalirana je na oba računala, a korisnici je mogu isprobati besplatno s do 5 GB prostora do 90 dana.

Nova stolna računala osiguravaju potrebnu sigurnost poslovanja putem tehnologija kao što su čitač otiska prsta za jednostavno upravljanje lozinkom, deaktivator I/O utora za zaštitu od vanjskih prijetnji i sklopka za neovlašteno otvaranje okvira kako bi se spriječilo nedozvoljeno korištenje računala.

S odabranim modelima zlatnog statusa EPEAT i modelima koji već sada udovoljavaju kriteriju Energy Star 5.0, a koji stupa na snagu u srpnju, stolno računalo ThinkCentre M58e omogućuje velikim tvrtkama energetski najefikasniju i ekološki najodgovorniju tehnologiju na tržištu. Za kompanije s velikim brojem računala ušteda je odmah vidljiva. Stolno računalo ThinkCentre M58e u kombinaciji s monitorom ThinkVision L1940pW omogućuje uštedu tvrtkama od oko 40 dolara godišnje u usporedbi s prijašnjim modelom stolnog računala i monitora Lenovo. Nadalje, oba stolna računala ThinkCentre M58e i ThinkCentre A58 imaju certifikat GREENGUARD što znači da su na njima provedena testiranja za gotovo 2.000 različitih kemijskih spojeva.

Lenovo ThinkCentre A58 i M58e - manja i ekonomičnija računala

Alati za upravljanje računalom
Većina tvrtki kupuje računalnu tehnologiju kao investiciju za nekoliko narednih godina. Međutim, prema izvješću Gartnera samo 13 do 16 posto od posjedovane računalne tehnologije dolazi iz hardvera dok ostatak otpada na softver i troškove upravljanja. Nova stolna računala ThinkCentre A58 i M58e pomažu organizacijama upravljati kako hardverskim troškovima tako i tekućim troškovima upravljanja na nekoliko načina.

Lenovo je dizajnirao jedinstvenu tehnologiju ThinkVantage Technologies za stolno računalo ThinkCentre M58e i alate Lenovo Care za stolno računalo ThinkCentre A58 koji su već uključeni u cijenu računala. Ovi alati pomažu tvrtkama izbjeći IT troškove i gubitke u produktivnosti povezane s individualnom upotrebom računala u SMB okruženju kao što je povrat podataka, ali i pitanja s kojima se IT menadžeri u velikim tvrtkama susreću kao što su: postavljenje lozinke, IT centar pomoći i brojne druge.

Lenovo uključuje različite alate u stolna računala kao što su Rescue and Recovery kako bi pomogli u pronalaženju i vraćanju izgubljenih dokumenata i Power Manager kako bi jednostavno i na udaljenost kontrolirali upotrebu energije računala čak i kada je on isključen. Oni također uključuju Client Security Solution, Client Security Password Manager i brojne druge.

„Svi naši korisnici imaju razlučite potrebe, ali s Lenovo ThinkVantage Technologies (TVT) imamo mogućnost udovoljiti svim njihovim potrebama“, izjavio je Andrew Shannon, regionalni potpredsjednik prodaje MCPc. „Mi koristimo TVT s gotovo svakim od naših korisnika kako bi izgradili i plasirali imidž. Imamo preko 40 korisnika kojima smo razvili TVT u posljednjih nekoliko mjeseci s naglaskom na ImageUltra, Rescue and Recovery, Access Connections (samo za prijenosna računala) i Power Manager. Naš temeljni cilj nastavlja biti pomoći njima i nama samima kako bi uštedjeli i vrijeme i novac“.

IT administratori mogu pokrenuti i upravljati tehnologijom Lenovo ThinkVantage Technologies putem grupe računala kupnjom softvera LANDesk. Također, stolno računalo ThinkCentre M58e nudi stabilnost platforme do 15 mjeseci za tvrtke koje mogu pokrenuti tehnologiju u nekom određenom vremenu.

Neophodna Tehnologija
Stolna računala posjeduju tehnologiju koja uključuje izbor:
• Procesori Intel Core2Quad i Core2Duo
• Instalirana grafička podrška Direct X10
• Mogućnost pohrane 1TB
• Do 4 GB memorije
• Snimač Blu-Ray ili DVD

Cijena i dostupnost
Za cijenu i dostupnost stolnih računala ThinkCentre A58 i M58e kontaktirajte najbliže Lenovo partnere.

Lenovo ThinkCentre A58 i M58e - manja i ekonomičnija računala

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.