Lenovo Tab3 8 Plus novi tablet uređaj u već bogatoj kolekciji

Fotografija članka: Lenovo Tab3 8 Plus novi tablet uređaj u već bogatoj kolekciji

Ako je suditi po tehničkim karakteristikama, novi Lenovo Tab3 8 Plus bi mogao biti prilično zanimljiv. Poznajući ovu kinesku kompaniju, Lenovo vrlo mudro zna i definirati prodajne cijene.

Oglas

Svi vjerojatno dobro poznajete Lenovo Yoga seriju tableta koja je sam vrh svjetske tablet ponude. No, možda je ova kineska kompanija malo manje poznata po svojim tabletima srednje i jeftine klase. Sjećamo se jeftinog Lenovo Tab3 8 koji je imao tek osnovne karakteristike s Mediatekovim 4-jezgrenim procesorom, 1 GB RAM-a i rezolucijom ekrana od 1024 x 600 točaka. No, s obzirom na cijenu, jako se dobro prodavao.

No, ovaj Lenovo Tab3 8 Plus je nešto sasvim drugačije, bolje. Istina, spada u istu Tab 8 obitelj, ali po hardverskim karakteristikama možemo je smjestiti u sam vrh ove obitelji. Za početak ćemo reći kako ima 8 inčni IPS ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka.

No, ovaj puta su se odlučili za drugog proizvođača procesora, Qualcomm, tako da je odabran 8-jezgreni Snapdragon 625 procesor iz srednje klase, razvijen u 14-nanometarskoj tehnologiji i koji je poznat kao vrlo blag prema bateriji. Spomenimo i 3 GB RAM-a, 32 GB ili 64 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza, kao i bateriju od 4300 mAh.

Za sada ne zna cijena niti dostupnost Lenovo Tab3 8 Plus tableta, kažu vrlo brzo i povoljno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.