Lenovo, Sony, HP i Samsung – četiri mušketira na testu, svaki sa svojim karakterom!

Fotografija članka: Lenovo, Sony, HP i Samsung – četiri mušketira na testu, svaki sa svojim karakterom!

Iako je ljeto i vrijeme kupanja i odmora, nikada nismo bili zaposleniji! U redakciju nam je stiglo pregršt prijenosnih računala, sve jedno bolje od drugog. I sve ćemo ih testirati.

Oglas

Radi se o četiri prijenosna računala četiri proizvođača i s četiri potpuno drugačija karaktera. Jedni su namijenjeni poslovnom svijetu, drugi multimediji, a treći i gamerima. Svaki od njih ima svoju “dušu” i privlačan je na svoj način. Ukratko ćemo ih samo najaviti, a kompletne testove možete pročitati tijekom tjedna!!!

U autentičnom okružju prirodom bogate Slavonije, obasjani jutarnjim suncem i okruženi šumom, potokom, livadom i drugim ljepotama prirode snimili smo jedinstvene fotografije koje nemate prilike svakodnevno vidjeti, a kamoli u ovoj kombinaciji. Mi smo ih nazvali “četiri mušketira” jer to zaista i jesu, svaki je poseban na svoj način, svaki ima nešto što drugi nema.

Sigurno vas zanima s kojim smo se modelima igrali, pa evo ih (svi dolaze s Windows 8 OS-om):
– moćno prijenosno računalo s 4-jezgrenim Intel Core i7 procesorom 3. generacije (Ivy Bridge) i Nvidia GeForce 660M grafičkom karticom s 2GB, 15,6 inčnim Full HD ekranom, i osvijetljenom tipkovnicom – odlično za multimediju i za ljubitelje videoigara – – nasljednik je , upravo je izašao.

– poslovni prijenosnik s Intel Core i5 “Haswell” procesorom 4. generacije, 13,3 inčnim Full HD ekranom osjetljivim na dodir, NFC, SSD diskom od 128 GB, osvijetljenom tipkovnicom i vrlo malom težinom od samo 1 kilogram – .

– prijenosnik koji je ustvari hibrid između tableta i prijenosnog računala, težak samo 1,4 kilograma, Beats Audio tehnologijom, radi na Intel Atom procesoru – .

– novi prijenosnik iz isto tako nove ATIV linije, radi na Intel Core i3 ULV procesoru 3. generacije (Ivy Bridge), ima 13,3 inčni Full HD ekran, SSD disk od 128 GB – .

Kako budemo recenzirali koji model tako ćemo na ovoj stranici dodavati i linkove. Uživajte u fotografijama koje smo snimili i posjetite nas ponovo ovih dana, obećavamo vam detaljne recenzije :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.