Lenovo službeni dobavljač IT opreme za EuroBasket 2007

Racunalo.com foto

Određivanje Lenova kao službenog dobavljača IT opreme za EuroBasket 2007 dio je opsežnije suradnje potpisane sa španjolskim košarkaškim savezom koja uključuje dodatne aktivnosti kao što su moderniziranje njihove IT platforme, IT podrška nedavno održanom Europskom prvenstvu za juniore kao i dodatni programi koji naglašavaju važnost IT opreme u obrazovnim ustanovama povezanim s košarkom.


Lenovo je već osigurao svu neophodnu hardversku opremu koja će se koristiti na stadionima i u objektima španjolskog košarkaškog saveza kako bi zadovoljio upravljanje svih potrebnih informacija. Drugim riječima, Lenovo je opremio košarkaške dvorane i urede FIBA-e prijenosnim računalima ThinkPad kao i prostorije za novinare te sudačke stolove u svih pet gradova domaćina prvenstva: Alicante, Palma de Mallorca, Granada, Seville i Madrid. Također, Lenovo će biti službeni sponzor glavnog semafora na svim utakmicama te će se rezultati putem međunarodnog televizijskog signala odašiljati u više 115 zemalja,


Lenovo je također odgovoran za postavljenje, pokretanje, upravljanje i nadziranje računalne infrastrukture te je osigurao 25 tehničara kako bi pružili 24 satnu IT podršku za cijelo vrijeme trajanja prvenstva.Španjolski košarkaški savez izabrao je dva prepoznatljiva modela računala iz Lenovo ThinkPad obitelji, T i R seriju. Prijenosna računala Lenovo ThinkPad nagrađena su za svoju pouzdanost, izdržljivost, neovisnost i visoke performanse. Također, prijenosna računala ThinkPad opremljena su nekim od najsuvremenijih tehnologija, najnovijim Intel dual core procesorima, maksimalnom mogućnošću bežičnog povezivanja i ekskluzivnim sigurnosnim sustavima slični sustavu airbag koji čuva podatke na hard disk driveu.


“Izuzetno smo zadovoljni suradnjom sa španjolskim košarkaškim savezom kao i s našim doprinosom uspješnosti EuroBasketa 2007, međunarodnog sportskog natjecanja koji zahtjeva veliku IT podršku,“ izjavio je Pascual Martinez, marketing manager Lenovo Španjolska. “Ovaj sporazum Lenova predstavlja novi iskorak u njegovoj daljnjoj strategiji razvoja branda koji se jako povezuje sa sportom. Lenovo je do sada potpisao različite partnerske i marketinške ugovore kako bi diljem svijeta ojačao svoj brand. Lenovo je službeni sponzor i osiguravatelj računalne opreme na Olimpijskim igrama, glavni sponzor i IT partner AT&T Willimas F1 tima i službeni PC partner NBA-a.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.