Lenovo S860 prema testovima ima najbolju autonomiju baterije

Fotografija članka: Lenovo S860 prema testovima ima najbolju autonomiju baterije

Na današnjem smartphone tržištu malo je modela koji imaju snažne baterije. Među njima su proizvodi tvrtke Lenovo. Iako model Lenovo S860 s baterijom od 4000mAh nema najveći kapacitet  ali testovi su pokazali da je najizdržljivija za rad.

Oglas

Bez obzira koliko surfali internetom, razgovarali i koristili druge multimedijske sadržaje, Lenovo S860 smartfon može se koristiti dva uzastopna dana bez potrebe za punjenjem baterije. Testovi su pokazali da baterija je dostatna u održavanju stalnih poziva do 43 sata na 2G i 3G mrežama,  ili gledanja videa više nego dvostruko od prosjeka ostalih pametnih telefona. U cijeloj priči imajte na umu da Lenovo S860 smartfon ima ekran 5.3 inčna HD rezolucije, sustav dual zvučnika, 4 – jezgreni procesor od 1.3 GHz i 2G RAM-a.

Lenovo S860 prema testovima ima najbolju autonomiju baterije   01

Eto možda neki modeli imaju i snažnije baterije ali vjerojatno manje zaslone, možda i identične,  ali ipak kapacitet nije dovoljan da nadmaši model Lenovo S860.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.