Lenovo S8: osmojezgreni procesor i 5.3“ ekran upakirani u zlatno kučište za 200 eura

Fotografija članka: Lenovo S8: osmojezgreni procesor i 5.3“ ekran  upakirani u zlatno kučište za 200 eura

Lenovo je jedan od veliki kompanija u svijetu elektronike. Kao što sami znate osim laptopa i tableta proizvode smartfone. Mi smo ih imali nekoliko na testu i zadovoljni smo onim što imaju za ponuditi korisnicima. Ovih dana bi Lenovo trebao plasirati na tržište S8 Golden Warrior model , a koji bi mogao privući cure zbog svoje zlatne boje kućišta.

Oglas

Lenovo S8 nudi MediaTek MT6592 procesor s 8 Cortex-A7 jezgri takta 1.4 GHz, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Stražnja kamera ima 13 MP dok prednja 5 MP. Kao i većina kineskih uređaja ima dual SIM utor. Njegov ekran je 5.3 inča rezolucije 1280 × 720 piksela što daje ukupno gustoću 277 ppi i zaštićen je Gorilla Glass tehnologijom.  Budući da je standard za Meditek čipove Android 4.2 Jelly Bean verzija, u ovom trenutku nije sigurno hoće li Lenovo nadograditi sustav na 4.4. KitKat.

Lenovo S8: osmojezgreni procesor i 5.3“ ekran  upakirani u zlatno kučište za 200 eura  01
Debljina modela iznosi samo 7.9 mm . Očekivana cijena u europskom tržištu je oko 200 eura. Teška borba se  očekuje u segmentu niskog i srednjeg  raspona smartfona ali cijena će biti ta koja če odrediti favorite.

Lenovo S8: osmojezgreni procesor i 5.3“ ekran  upakirani u zlatno kučište za 200 eura  02

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.