Lenovo S5 premijerno ovaj mjesec sa baterijom od 6.000 mAh

Fotografija članka: Lenovo S5 premijerno ovaj mjesec sa baterijom od 6.000 mAh

Kompanija Lenovo je na svom službenom Weibo profilu objavila jednu teaser sliku koja sugerira skoro predstavljanje novog uređaja – 20 ožujka da budemo precizniji.

Oglas

Datum predstavljanja je 20. ožujka, a osim objavljivanja datuma predstavljanja, ova teaser slika također otkriva kako će nadolazeći uređaj biti dio kompanijine S serije uređaja. Iako to ova teaser slika ne otkriva, ovdje je riječ o Lenovo S5 smartfonu, što možemo zaključiti iz jednog dijela posta osobe koja je podijelila ovu sliku na Weibo profilu.

Iz toga zaključujemo kako će zvijezda događanja koje će se održati 20. ožujka biti upravo Lenovo S5 pametni telefon. Ovaj Weibo post također sugerira da će nadolazeći smartfon raspolagati velikom baterijom kapaciteta 6.000 mAh.

Ne tako davno na Internetu su se pojavile i neke navodno prave fotografije ovog pametnog telefona koje otkrivaju zaobljeni stakleni dizajn. Naravno, ništa od ovoga još nije službeno potvrđeno, no po pristiglim informacijama čini se da nećemo morati još dugo čekati da vidimo što novo kompanija Lenovo ima u pripremi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.