Lenovo preko partnera Flex kreće s proizvodnjom x86 servera u Mađarskoj

Fotografija članka: Lenovo preko partnera Flex kreće s proizvodnjom x86 servera u Mađarskoj

Flex je dugogodišnji proizvodni partner tvrtke Lenovo,a kako saznajemo proizvodnja novih servera kreće brzo, već tijekom ovog ljeta.

Oglas

Tvrtka Lenovo, najveći svjetski proizvođač osobnih računala, objavila je kako će započeti  proizvodnju proizvoda za poslovne korisnike iz EMEA regije u Europi – uključujući x86 servere i cjelokupni raspon proizvoda za pohranu i networking za okružje podatkovnih centara. Korisnici i partneri iz EMEA regije imat će pogodnosti u vidu brže isporuke i veće fleksibilnosti pri udovoljavanju njihovih potreba kada proizvodni partner tvrtke Lenovo, Flex*, započne s proizvodnjom proizvoda iz linije x86 servera tvrtke Lenovo u Mađarskoj.

Pokretanje proizvodnje proizvoda za poslovne korisnike u Europi omogućit će tvrtki Lenovo isporučivanje najbolje moguće usluge svojim korisnicima i partnerima iz EMEA regije, a istodobno potvrditi njenu predanost da ostane predvodnik u prostoru poslovnog računalstva. Proizvodnja će započeti u ljeto 2016. godine, a nadopunjavati će postojeću proizvodnju linije ThinkServera u pogonima tvrtke Flex kao i brojnih drugih proizvoda proizvedenih.

Korisnici i partneri iz regije EMEA imat će niz pogodnosti kao što su brža isporuka, niži operativni troškova, kao i veće fleksibilnost pri udovoljavanju njihovih potreba poput mogućnosti naručivanja konfiguracije po želji.

Strateško partnerstvo

Postrojenje tvrtke Flex u Mađarskoj, namijenjeno tvrtki Lenovo, proizvoditi će cijeli raspon x86, uključujući sastavljanje sustava, potpuni raspon mogućnosti za pohranu i networking, te potpuno integrirane rackove koji omogućuju konfiguriranje prema željama korisnika.

Flex je šest godina strateški partner tvrtke Lenovo i već je uključen u proizvodnju širokog raspona proizvoda, uključujući osobna računala, telefone, ThinkServere i popravke tableta. Štoviše, postrojenje u Sarvaru u Mađarskoj je upravo proizvelo i isporučilo svoje 5 milijunto osobno računalo za Lenovo u EMEA regiji.

Partnerstvo s tvrtkom Flex središnji je dio strategije tvrtke Lenovo za uravnoteženje proizvodnje koju ima u svom vlasništvu s proizvodnjom od strane vanjskih kooperanata, koja osigurava Lenovu korištenje najboljih vanjskih inovacija kako bi potaknula poboljšanja u proizvodnji.

Foto:

Odgovaranje na potrebe korisnika

Odluka da se proizvodnja dovede u Europu je zasnovana na prednostima koje proizlaze iz uspostavljanja proizvodnje bliže ključnim korisnicima i partnerima tvrtke Lenovo. Proizvodnja u Europskoj Uniji pozitivno će utjecati na rok isporuke, skraćujući ga za do pet dana (ovisno o državi) te umanjiti operativne troškove (npr. troškove prijevoza robe) koji se mogu prenijeti na korisnike i partnere. Proizvodnja x86 servera za korisnike iz EMEA regije će se i dalje nastaviti odvijati u Kini, omogućavajući partnerima da i dalje koriste prednosti jeftinijeg pomorskog prijevoza robe.

Tvrtka Lenovo predana je tome da bude vodeća u industriji proizvoda za poslovne korisnike i podatkovne centre, a europska proizvodnja će skratiti vrijeme plasiranja proizvoda na tržište i na taj način omogućiti tvrtki da postane konkurentnija na tržištu. Poslovni korisnici iz EMEA regije će dobiti  iste vodeće proizvode na tržištu brže i učinkovitije, ali bez gubitka na kvaliteti.

Ovo dodatno ojačava tri ključna stupa strategije tvrtke Lenovo za tržište poslovnog računalstva:
•    Najbolja ukupna vrijednost – uravnoteženje cjenovnog vodstva s najnovijim inovacijama
•    Otvorenost i fleksibilnost – široka partnerstva s fokusom na jednostavnu integraciju
•    Jednostavnost poslovanja – brzo i efikasno odgovaranje na zahtjeve korisnika, prilagođeno svakom pojedinačnom korisniku

Transfer proizvodnje u Europu za nas je strateški potez koji će stvoriti osjetne prednosti za naše korisnike. Naši korisnici su jako pozitivno reagirali na odluku da proizvodimo u Mađarsku. Uvjereni smo da će ovaj potez poboljšati naše mogućnosti na tržištu za poslovne korisnike, budući da ćemo biti u mogućnosti ponuditi još višu razinu usluge našim korisnicima iz EMEA regije.
– Wilfredo Sotolongo, potpredsjednik za EMEA regiju i generalni direktor Data Center Group tvrtke Lenovo
Iznimno smo ponosni na strateško partnerstvo koje smo izgradili s tvrtkom Lenovo kroz sve ove godine, proizvodeći širok raspon proizvoda. Oduševljeni smo što ćemo proširiti naše partnerstvo proizvodnjom linije proizvoda za poslovne korisnike u Mađarskoj namijenjene korisnicima tvrtke Lenovo iz EMEA regije.
– Janos Lang, potpredsjednik operacija u Mađarskoj u tvrtki Flex
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.