Lenovo predstavio jedinstveni prijenosnik IdeaPad S10-3t

Fotografija članka: Lenovo predstavio jedinstveni prijenosnik IdeaPad S10-3t
Lenovo predstavio jedinstveni prijenosnik IdeaPad S10-3t

„IdeaPad S10-3t jedinstveno je prijenosno računalo dizajnirano kako bi udovoljilo svim potrebama naših korisnika“, izjavio je Mladen Skuliber, Lenovo marketing menadžer za regiju Adria. „Netbook IdeaPad S10-3t dokaz je predanosti Lenova da svojim korisnicima omogući inovativno, kvalitetno i pouzdano računalo vrhunskog dizajna po prihvatljivoj cijeni“.

Novi Lenovo netbook IdeaPad S10-3t predvodnik je nove generacije prijenosnika bogatih multimedijskih mogućnosti koji kombinira prenosivost, eleganciju, najnovije tehnologije i vrhunske performanse. IdeaPad S10-3t prvi je netbook s ekranom osjetljivim na dodir koji ima ugrađenu tehnologiju Lenovo NaturalTouch za upravljanje dodirom kako bi korisniku pružio jedinstveno računalno iskustvo.

10,1 inčni ekran netbooka IdeaPad S10-3t može se rotirati za 180 stupnjeva i preklopiti kako bi se transformirao u tablet prijenosnik s ekranom osjetljivim na dodir. S procesorom Intel® Atom N470 i memorijom 320 GB HDD-a, IdeaPad S10-3t nudi bogato audio iskustvo sa stereo zvučnicima i Dolby® Headphone zvukom. Netbook posjeduje funkciju DirectShare koja korisnicima omogućuje brzo i jednostavno sinkroniziranje podataka s drugim prijenosnikom bez potrebe spajanja na Internet. Nova funkcija Quick Start 2.0 omogućuje brzo uključivanje netbooka i pristup aplikacijama te Internetu u samo nekoliko sekundi bez pokretanja operativnog sustava Windows 7. Druge zanimljive funkcije dostupne na ovom jedinstvenom netbooku uključujući softver za određivanje lokacije Maplife, funkciju za prepoznavanje lica VeriFace™ i funkciju zaštite hard diska računala od pada ili udarca Active Protection System.

Lenovo predstavio jedinstveni prijenosnik IdeaPad S10-3t

Lenovo predstavio jedinstveni prijenosnik IdeaPad S10-3t

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.