Lenovo predstavilo nove alate za razvoj malog poduzetništva

Racunalo.com foto

“Malo poduzetništvo susreće se s brojnim izazovima, a vlasnici žele pristupačna i dostupna prijenosna računala kako bi se usredotočili na ono što je važno – rast poslovanja. Novo prijenosno računalo C200 i stolno računalo J100 upravo im pruža ono što im treba, uravnotežen spoj cijene i performansi s najboljim dizajnom. S alatima kao što je Lenovo Care, korisnici se na jednostavan način mogu bežično spojiti na Internet ili oporaviti od virusa jednostavnim pritiskom na tipku koja omogućuje istinski bezbrižno računalno iskustvo,“ rekao je Ranko Potkonjak, glavni direktor predstavništva Lenovo Technology Hrvatska. 


C200, V100 i J110 ponuditi će modele s Intel Core2Duo procesorom koji pomaže u efikasnom provođenju više programa istovremeno, kao što su poslovne i multimedijske aplikacije za vrijeme pretraživanja virusa. C200, V100 i novo računalo J110 ponudit će modele osposobljene za Windows Vista. Korisnici će također imati mogućnost odabira nekoliko modela koji su osposobljeni za Vista Premium. Pored toga, bežična LAN tehnologija 802.11n bit će dostupna s odabranim modelima prijenosnih računala C200 i V100.


Lenovo je dizajnirao prijenosno računalo C200 pazeći na ergonomiju. Njegov zaobljeni srebrni vanjski dizajn čini nošenje računala praktičnijim, a 15-inčni zaslon sprečava odsjaj te na taj način omogućuje lakše čitanje. C200 nudi multi-čitač kartica „5 u 1“ koji omogućuje korisnicima lakoću učitavanja kartica različitih formata s različitih uređaja kao što su: digitalni fotoaparati, digitalne kamere, USB uređaji, igrače konzole i MP3 playeri. Raspored utičnica na C200 omogućuje lakšu dostupnost. Alati Lenovo Care na modelu C200 omogućuju veću bezbrižnost računalnog iskustva s automatskim ažuriranjem, tipkom za povrat izgubljenih podataka, jednostavnost povezivanja, čitačem otiska prsta na odabranim modelima i IBM-ovu podršku.


Milijuni malih poduzetnika u svijetu sve više ovise o računalima i širokopojasnoj bežičnoj mogućnosti povezivanja. Veće oslanjanje na ove alate prilikom prodaje, oglašavanja, istraživanja i komunikacije, znači da 802.11n tehnologija, nova generacije bežičnog LAN-a ponuđena u V100 i C200 prijenosnim računalima, postaje sve važnija.  


Cijena i dostupnost
Početna cijena za prijenosna računala obitelji Lenovo 3000 je 5.931 kn s PDV-om za J110, 5.391 kn s PDV-om za C200 i 11.710 kn s PDV-om za V100. Modeli V100, C200 i J110 bit će dostupni ovaj mjesec.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.