Lenovo PB2-690N mega tablet, nasljednik Yoga Home 900?

Fotografija članka: Lenovo PB2-690N mega tablet, nasljednik Yoga Home 900?

Vodeći svjetski proizvođač računala izgleda priprema novi mega-tablet. Radit će na novom Android 6.0.1 Marshmallow operativnom sustavu, a procurili su još neki podaci.

Oglas

Lenovo je u svijetu tableta ono što je Samsung u svijetu pametnih telefona – vole eksperimentirati s različitim formatima. Naravno, najpoznatija je proslavljena Yoga serija tableta, no kineska kompanija se ne želi zaustaviti samo na tome. Čini se kako je Lenovo spreman napraviti novi korak… i to onaj mega-korak… :)

Novi tablet se pojavio na GFXBench benchmark stranicama, a prema viđenom možemo zaključiti kako bi mogao biti nasljednik modela Lenovo Yoga Home 900, a koji je bio aktualan prošle godine. Sjećate se, bio je to tablet s ekranom od čak 27 inča koji radi na Windows 10 operativnom sustavu.

Ovaj novi mega-tablet je manji, ima dijagonalu od 18,4 inča i QHD rezolucije od točaka, a radit će na Android 6.0.1 Marshmallow OS-u. Vidimo kako radi na Qualcomm Snapdragon 650 procesoru (možda i Snapdragon 652), ima 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Za sada toliko. Pratit ćemo što će se događati s ovim “velikanom”… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.