Lenovo Moto Z2 Play službeno sa SD626 i Super AMOLED ekranom

Fotografija članka: Lenovo Moto Z2 Play službeno sa SD626 i Super AMOLED ekranom

Skinute su zavjese i sa nasljednika popularnog Moto Z Play modela koji se već ranije pojavio u našim vijestima gdje se pričalo o žrtvovanju baterije u korist tanjeg profila uređaja.

Oglas

Riječ je o Moto Z2 Play pametnom telefonu o kojemu smo saznali mnogo toga čak i prije same premijere. Ovaj smartfon je u gotovo svakom pogledu nadograđen u usporedbi sa svojim prethodnikom, a jedina se negativna promjena vidi na području gdje je originalni Moto Z Play bio najbolji, a to je naravno autonomija baterije. No, krenimo redom.

Moto Z2 Play će se na tržištu pojaviti ovog ljeta i to sa početnom cijenom od nekih 499 američkih dolara, a za taj iznos ovaj nam pametni telefon nudi 5.5-inčni Super AMOLED ekran FHD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 626 procesor te najnoviji Android 7.1.1 Nougat operativni sustav. Moto Z2 Play će doći u dvije memorijske varijante; tako će korisnici moći izabrati verziju sa 3 ili 4 GB RAM-a te sa 32 ili pak 64 GB interne memorije.

Za fotografiranje će korisnicima Moto Z2 Play smartfona na raspolaganju biti 12 MP stražnja kamera sa otvorom blende f/1.7 te širokokutna 5 MP selfie kamera sa otvorom blende f/2.2. Naći će se tu i senzor otiska prsta te Moto Mods podrška.

S obzirom da je ovdje riječ o Moto Z Play nasljedniku svakako moramo napisati par riječi i o jako važnom aspektu svakog smartfona, a to je njegova baterija. Prošlogodišnji je Moto Z Play bio jedan od najboljih smartfona po pitanju autonomije baterije, a kako se na tom području drži njegov nasljednik?

Sa tanjim tijelom i manjom baterijom koja je sa 3.510 mAh pala na 3.000 mAh Moto Z2 Play najvjerojatnije neće biti „kralj autonomije“, no zahvaljujući Qualcomm-ovom Snapdragon 626 procesoru autonomija baterije pri jednom punjenju trebala bi i dalje biti solidna. To su sada samo nagađanja, pa s nestrpljenjem očekujemo prva iskustva korisnika u pogledu manje baterije. I za kraj još spomenimo kako će se Moto Z2 Play u prodaji pojaviti u sivoj, zlatnoj i plavoj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.