Lenovo Moto Z (2017) na Geekbench-u sa flagship Snapdragon procesorom

Fotografija članka: Lenovo Moto Z (2017) na Geekbench-u sa flagship Snapdragon procesorom

Može se reći kako je Moto Z jedan od prvih pametnih telefona koji je modularnost shvatio ozbiljno i dobro se „suočio“ sa tim pojmom, tako da će Motoroline fanove razveseliti vijest kako je u pripremi nasljednik ovog zanimljivog uređaja.

Oglas

Ovo možemo zahvaliti Geekbench stranici koja je objavila poneku specifikaciju uređaja kodnog naziva „motorola XT1650“ koji se našao na benchmark testiranjima. Pretpostavlja se da je ovdje riječ o najnovijem Moto Z modelu s obzirom da se kao procesor navodi msm8998 model poznatiji kao Qualcomm Snapdragon 835 – kompanijin najnoviji flagship uradak.

Pretpostavlja se da je ovaj pametni telefon Motorolin (Lenovo) flagship pametni telefon 2017. godine. Dakle, spominje se kako uređaj sa brojem modela „motorola XT1650“ dolazi sa Android 7.1.1 Nougat operativnim sustavom te Qualcomm-ovim osmojezgrenim procesorom sa radnim taktom od 1.9 GHz. Geekbench otkriva i 4 GB radne memorije, tako da slobodno možemo reći kako se nisu svi proizvođači odlučili „pokoriti“ najnovijim trendovima i predstavljati uređaje sa ogromnih 6 GB RAM-a.

Rezultati benchmark testiranja za najnoviji Moto Z (2017) model su prilično impresivni. Naime, ovaj uređaj u single-core testu postiže 1.930 bodova, dok u multi-core varaijanti taj broj doseže 6.207 bodova. Još uvijek ostaje mnogo praznina i nepoznanica vezanih uz ovaj uređaj, a i nekako sumnjamo kako će se naći na tržištu u prvom kvartalu ove godine, s obzirom da je prošlogodišnji model predstavljen tek u rujnu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.