Lenovo Moto X4 (Moto X 2017) na GFXBenchu sa specifikacijama?

Fotografija članka: Lenovo Moto X4 (Moto X 2017) na GFXBenchu sa specifikacijama?

Na poznatom se GFXBenchu pojavio pametni telefon kompanije Motorola (Lenovo) sa brojem modela XT1789.

Oglas

Logično bi bilo zaključiti kako se ovdje radi o nadolazećem Lenovo Moto X4 modelu koji je još poznat i pod nazivom Moto X 2017, a o kojemu smo do sada napisali više od jednog teksta. Međutim situacija nije jasna, jer specifikacije koje su se pojavile na GFXBenchu ne odgovaraju onima o kojima se prije pričalo.

Prije se pričalo kako će Moto X4 imati 5.2-inčni ekran 1080p rezolucije, međutim model koji se pojavio na GFXBenchu ima kompaktniji ekran sa dijagonalom od 5 inča. Moramo priznati kako su benchmark liste često znale napisati pokoji krivi podatak o nadolazećim pametnim telefonima, pa to može biti slučaj i ovdje.

Kao procesor se spominje osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 630 koji radi na taktu od 2.2 GHz te je uparen sa Adreno 508 grafikom i 3 GB radne memorije, iako se šuškalo kako će Moto X4 imati 4 GB RAM-a. Ovaj će pametni telefon raditi na Android 7.1.1 Nougat operativnom sustavu. Osim ovih informacija otkrivene su i kamere, pa tako stražnja dolazi sa 12 MP senzorom, dok prednja selfie kamera raspolaže senzorom od 16 MP. Još jedan selfie orijentirani smartfon? Ili će stražnja kamera možda imati dvostruki senzor?

Mnogo je pitanja, a prvo koje si trenutno postavljamo je koji se točno uređaj krije pod misterioznim XT1789 brojem modela?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.