Lenovo Moto X (2017) – pojavile se zanimljive specifikacije

Fotografija članka: Lenovo Moto X (2017) – pojavile se zanimljive specifikacije

Ovih dana su se pojavljivati informacije i o novom Lenovo Moto X (2017) kodne oznake ” XT180x Sanders”, a koji bi trebao biti nasljednik popularnih modela iz prošle godine.

Oglas

Prve informacije o Moto X (2017) smartfonu pojavile su se početkom ove godine o čemu smo , a sada imamo puno više informacija. Ako je suditi po procesoru, radi se o pametnom telefonu srednje klase s vrlo iskoristivom hardverskom konfiguracijom, a možemo ga smjestiti odmah ispod Moto Z Play smartfona.

Navodno će novi Moto raditi na Qualcommovom Snapdragon 625 procesoru koji će imati 3 GB ili 4 GB RAM-a, a očekuje se kako će doći u dvije inačice s 32 GB i 64 GB interne memorije. Prema slikama koje možete vidjeti, ovo bi mogao biti prvi Lenovo smartfon (pogrešno je reći Motorola) koji ima dvostruku stražnju kameru, spominju se rezolucije 13 MP + 13 MP.

Ono što možemo vidjeti po slikama je kako će se novi Moto X (2017) pojaviti u sivoj i zlatnoj boji, možda uskoro u još nekoj. Očekujemo nove informacije…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.