Lenovo Moto E4 i Moto E4 Plus – pojavile se prve fotke i podaci

Fotografija članka: Lenovo Moto E4 i Moto E4 Plus – pojavile se prve fotke i podaci

Prije samo nekoliko dana pisali smo o novim Lenovo Moto C i Moto C Plus smartfonima, a danas nastavljamo priču s novim i nešto malo jačim modelima Lenovo Moto E4 i Moto E4 Plus.

Oglas

Novi Lenovo Moto E4 i Moto E4 Plus će očekivano biti nešto skuplji ov Moto C i Moto C Plus smartfona, ali zato i jači i bolji. Ako je suditi po prošlogodišnjoj seriji, i dalje se radi o cjenovno vrlo privlačnim modelima koji imaju poznatu kvalitetu. Upravo su se pojavili novi podaci o ovim smartfonima, kao i slika koju možete vidjeti na početku članka. Vanjski izgled je, rekli bismo, očekivan.

Za početak ćemo reći kako Moto E4 model vrlo vjerojatno neće imati čitač otiska prsta, dok će Moto E4 Plus vjerojatno imati, to zaključujemo također prema naslovnoj slici. Na desnom modelu je vidljiva Home fizička tipka koja vrlo vjerojatno krije čitač otiska prsta.

Očekujemo kako će se razlikovati i po hardverskim specifikacijama. Za sada su podaci vrlo šturi, a tek se Moto E4 pojavio na US FCC certifikaciji. Od podataka koji su se pojavili poznato je kako će imati bateriju od 2800 mAh što uopće nije loše za ovaj cjenovni razred, zatim će podržavati Bluetooth 4.2 Low Energy, Wi-Fi 2.4 GHz i Dual SIM. Naravno, radit će na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu i imat će 16 GB interne memorije (ili više, ovisno o tržištu).

O drugom Moto E4 Plus modelu za sada nema informacija, no očekujemo kako će biti jači. Očekuje se kako će se službeni podaci o oba smartfona pojaviti do kraja ovog mjeseca.

Ako vas zanima članak o Moto C i Moto C Plus vrlo jeftinim modelima koji smo pisali ranije, možete ga pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.