Lenovo Moto C i Moto C Plus u prvoj renderiranoj slici i detaljima

Fotografija članka: Lenovo Moto C i Moto C Plus u prvoj renderiranoj slici i detaljima

Prema podacima koji su se upravo pojavili, novi Lenovo Moto C i Moto C Plus smartfoni bit će novi i najjeftiniji modeli koje je kompanija do sada napravila.

Oglas

Već ste vjerojatno zaključili kako Moto C i nisu potpuno nova serija smartfona koje je Lenovo kao njihov novi vlasnik odlučio pustiti na tržište. Radi se u stvari o nasljednicima Moto E3 i Moto E3 Power smartfona koji su bili poznati prošle godine. Oba smartfona će biti istih dimenzija, a razlikovat će se – iznutra.

Oba modela, i Moto C i Moto C Plus imat će 5 inčni ekran koji će se razlikovati po rezolucijama – prvi će imati 480 x 854 točaka (FWVGA), dok će drugim imati HD rezoluciju od 720 x 1280 točaka. Slabiji će raditi na 32-bitnom, a jači na 64-bitnom MediaTekovom procesoru.

Što se tiče memorije, Moto C će imati 1 GB RAM-a te 8 GB ili 16 GB interne memorije, dok će Moto C Plus imati 1 GB ili 2 GB RAM-a te 16 GB interne memorije. I po baterijama se razlikuju – prvi će imati bateriju od 2350 mAh, a drugi puno jaču bateriju od 4000 mAh.

I kamere su relativno osnovne – prednju će kameru imati istu od 2 MP, dok će stražnja na prvom biti 5 MP odnosno na drugom 8 MP. Oba će imati isti operativni sustav – Android 7.0 Nougat, s minimalnim promjenama u sučelju.

Za sada nema informacija o dostupnosti i cijeni, ali ovo mora biti jako jeftino… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.