Lenovo Miix tablet na Windows 8 OS-u u prodaji u SAD-u za 599$

Fotografija članka: Lenovo Miix tablet na Windows 8 OS-u u prodaji u SAD-u za 599$

Ameri se mogu pohvaliti kako je u njihove dućane stigao novi Lenovo Miix zanimljiv tablet uređaj koji radi na Microsoftovom operativno sustavu i ima Intelov procesor.

Oglas

Novi Lenovo Miix je svoju premijeru doživio još prije nekoliko mjeseci, ali te se ovih dana počeo pojavljivati u dućanima. Zanimljivo je kako se trenutno može kupiti samo “preko bare” i nije dostupan u drugim zemljama, pa niti u onim azijskim.

Podsjetit ćemo vas kako radi na Intel Atom Z2760 procesoru na 1,8 GHz, a ekran je veličine 10,1 inča i HD rezolucije od 1366×768 točaka, ima 2 GB RAM-a, te 64 GB prostora za pohranu podataka (nedovoljno za Win 8 sustav!).

Inače, težak je samo 582 grama, a kamera ima samo 1MP. Ako mislite da je to premalo, dodat ćemo kako ima softver za prepoznavanje pokreta, tako da moćete pmicanjem ruku pregledavati web stranice, pojačavati i stišavati zvuk i slično.

Saznali smo kako se Lenovo Miix prodaje po cijeni od 599$, a kao opciju možete imati i fizičku tipkovnicu, no to se posebno plaća. Nekako nismo uvjereni kako će LEnovo kao najveći svjetski proizvođač računala s ovim modelom postići neki značajniji prodajni uspjeh.

Kada i po kojoj će se cijeni Lenovo Miix tablet na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera. Preporučujemo .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.