Lenovo Miix 710 i Miix 720 tablet, pojavili se prvi podaci

Fotografija članka: Lenovo Miix 710 i Miix 720 tablet, pojavili se prvi podaci

Kako to na Internetu pa i društvenim mrežama bude, uvijek se nešto negdje pojavio. Najnovija informacija dolazi iz globalno popularne kineske kompanije koja će uskoro predstaviti dva nova uređaja – Lenovo Miix 710 i Miix 720.

Oglas

Radi se o zanimljivim hibridima između tableta i prijenosnih računala s odvojivom tipkovnicom, tako da se uređaj iz trena može pretvoriti u tablet ili obrnuto. Ono što će se svidjeti kupcima je kako će novi hibridi raditi na isto tako novom Intelovom 7xxx procesoru iz “Kaby Lake” obitelji umjesto ranije najavljene “Skylake” obitelji.

Novi uređaj će imati 12 inčni ekran visoke rezolucije od 2160 x 1440 točaka, navodno čak 16 GB RAM-a, microHDMI video izlaz, microSD memorijsko proširenje, kao i USB 3.0 i USB 2.0 ulazi. Baterija će biti od 40 Whr tako da bi uređaj trebao raditi cijeli radni dan, i više.

Lenovo Miix 720 također će imati 12 inčni ekran, radit će na Intel Core i3, i5 ili i7 procesorima. Očekuje se kako će Lenovo Miix 710 biti jači od svog prethodnika (Miix 700) i moguće je da će se u prodaji pojaviti do kraja godine, dok će se Lenovo Miix 720 pojaviti vjerojatno početkom iduće 2017. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.