Lenovo MIIX 310 tablet se pojavio na Amazonu, cijena simpatična

Fotografija članka: Lenovo MIIX 310 tablet se pojavio na Amazonu, cijena simpatična

Novi je Lenovo MIIX 310 tablet napredovao u odnosu na prethodni model. Dobio je jači Intel Atom X5 procesor, a cijena mu je vrlo privlačna i pristupačna svima.

Oglas

Ako se sjećate, globalno popularna kineska kompanija svoj je novi Lenovo MIIX 310 premijerno predstavila na Mobile World Congress 2016 sajmu u Barceloni. Očekivali smo kada će se pojaviti u prodaji, i evo ga, možete ga pronaći na njemačkom Amazonu.

Novi se hibridni tablet s odvojivim ekranom može pohvaliti novim Intel Atom X5-Z8350 procesorom na 1,92 GHz, iako je najavljen nešto slabiji X5-Z8300, a što je svakako dobra vijest za kupce jer je cijena ostala ista. Ugrađeno je i 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, što je sasvim dovoljno za ugodno korištenje ovog uređaja.

Spomenimo kako ima i 10,1 inčni ekran HD rezolucije od 1280 x 800 točaka (omjer 16:10), dok u Lenovu tvrde kako će baterija trajati i do 10 sati prisječnog rada, što je zaista odlično. Naravno, u kompletu dolazi i odvojiva tipkovnica.

Kao što i sami možete vidjeti na , cijena novog Lenovo MIIX 310 tableta je vrlo primamljiva, samo 279 eura, što nam se čini kao jako dobra kupovina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.