Lenovo K7 Note na Geekbenchu sa moćnim hardverom

Fotografija članka: Lenovo K7 Note na Geekbenchu sa moćnim hardverom

Lenovo je započeo sa reklamnom kampanjom svojeg nadolazećeg K7 Note pametnog telefona koji se u zadnje vrijeme pojavio na seriji objava na Facebooku gdje se između ostaloga nagoviješta kako će ovaj uređaj raditi na novom i jakom procesoru.

Oglas

Model procesora do sada nije bio poznat, međutim ovu nam je tajnu otkrila Geekbench baza podataka gdje se Lenovo K7 Note pojavio sa MediaTek-ovim moćnim Helio X20 procesorom. Moramo priznati kako su se u ovom konkretnom slučaju neke glasine obistinile te se pokazalo točnim kako će se Lenovo K7 Note u svom radu oslanjati upravo na spomenuti procesor.

Ovo je prilično veliki skok uzevši u obzir kako je Lenovo K6 Note kao K7 prethodnik radio na Qualcomm Snapdragon 430 procesoru te se kompanija nije šalila kada je rečeno kako će Lenovo K7 Note doći sa vrlo moćnim karakteristikama. Geekbench nam otkriva i kako će Lenovo K7 Note doći sa 4 GB radne memorije, a radit će na Android 7.1.1 Nougat operativnom sustavu.

To je za sada sve što znamo o ovom uređaju. Možemo još samo reći kako smo sigurni da će se Lenovo K7 Note pojaviti u barem dvije memorijske varijante, a sa Helio X20 procesorom ispod haube bit će i više nego odličan. Tko zna možda se pojavi i Snapdragon varijanta. S obzirom na pojavljivanje na Geekbench bazi podataka pretpostavljamo da će se uskoro održati službena K7 Note premijera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.