Lenovo K320t: otkrivene specifikacije prvog kompanijinog 18:9 smartfona

Fotografija članka: Lenovo K320t: otkrivene specifikacije prvog kompanijinog 18:9 smartfona

Kineska nam je regulatorna agencija TENAA otkrila specifikacije nadolazećeg Lenovo K320t pametnog telefona koji će po svemu sudeći biti uređaj dostupan po povoljnijoj cijeni.

Oglas

TENAA nam otkriva kako se Lenovo K320t smjestio u kućište dimenzija 155.2 x 73.5 x 8.5 milimetara koje teži 153.8 grama, a na tržištu će se naći u crnoj i srebrnoj boji. Pretpostavljamo da je Lenovo K320t samo oznaka modela koji se našao na certifikaciji kod kineske agencije TENAA, dok će pravi naziv ovog smartfona prema našoj procjeni ipak biti upečatljiviji i lakše pamtljiv.

Iako nije navedeno, Lenovo K320t bi mogao biti prvi kompanijin Fullscreen pametni telefon čija je odrednica 18:9 omjer slike, a na taj nas zaključak upućuje 5.7-inčni ekran koji će imati HD+ (1.440 x 720 piksela) rezoluciju. Nije naveden točan model procesora na kojemu će raditi nadolazeći Lenovo pametni telefon, međutim zna se da je riječ o četiri jezgre sa radnim taktom od 1.3 GHz.

Kao što je postao običaj kod mnogih kompanija tako je i Lenovo odlučio nadolazeći K320t model ponuditi u dvije memorijske varijante, pa tako jedna dolazi sa 2 GB radne i 16 GB interne memorije, dok druga nudi nešto većih 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Iako je riječ o skromnoj količini interne memorije dobra je stvar da se u obje varijante ta memorija može dodatno proširiti MicroSD karticama. Navedena je i 8 MP prednja selfie kamera, dok su podatci za dvostruku stražnju kameru nepotpuni.

Nadolazeći će Lenovo pametni telefon raditi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, a za njegovu će autonomiju brinuti baterija kapaciteta 3.000 mAh. Trenutno ne znamo ni pravi naziv ni okvirno vrijeme službene premijere ovog pametnog telefona, međutim njegova pojava na stranicama kineske regulatorne agencije TENAA upućuje na to da će se ovaj model uskoro pojaviti na tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.