Lenovo ima poslovni centar u Stuttgartu za korisnike iz EMEA regije

Fotografija članka: Lenovo ima poslovni centar u Stuttgartu za korisnike iz EMEA regije

Centar za poslovne korisnike iz regije EMEA, a gdje spada i Hrvatska i zemlje u okruženju, pruža interaktivno okruženje za komunikaciju s korisnicima i ključnim partnerima iz industrije.

Oglas

Nakon otvaranja globalnog HPC (High Performance Computing) centra za inovacije u Stuttgartu u ožujku, predsjednik tvrtke Lenovo za EMEA regiju, Eric Cador, službeno je otvorio i centar za poslovne korisnike (EBC – Enterprise Briefing Center)  za regiju EMEA pokazujući predanost tvrtke stalnoj transformaciji prema načinu poslovanja usmjerenog na korisnike.

Ovaj novi EMEA EBC centar predstavlja modernu ustanovu za komunikaciju i benchmarking. Opremljen najsuvremenijom tehnologijom za prezentaciju, centar će pružati ugodno i interaktivno okruženje gdje će se klijenti i partneri moći povezati s ključnim partnerima iz industrije, stručnjacima, developerima te direktorima.

EMEA EBC osmišljen je s ciljem predstavljanja jedinstvene mogućnosti i stručnost tvrtke Lenovo kao pouzdanog poslovnog partnera koji potiče inovacije i pruža podršku tvrtkama diljem regije.

Najveći poslovni i tehnološki stručnjaci na jednom mjestu

EMEA EBC razvijen je u suradnji s vodećim partnerima iz industrije, koristi znanje i tehničke mogućnosti tvrtki kao što su Intel, Emerson Network Power, QLogic, Red Hat i Samsung Semiconductor, uz brojne druge eko-sustave i tehnološke partnere koji doprinose samom konceptu EBC-a, kako bi dodatno proširio mogućnosti i pružio korisnicima holistička rješenja koja odgovaraju njihovim individualnim poslovnim potrebama.

Ovaj novi suvremeni centar nudi širok izbor koji odgovara brojnim korisničkim potrebama u različitim segmentima i industrijama.
•    „Jedan na jedan“ komunikacija s korisnicima s individualno kreiranim rasporedom
•    Video konferencije s drugim uredima tvrtke Lenovo i tehnoloških partnera
•    Događaji za veći broj korisnika koji se odnose na posebne Lenovo sustave i softverske ponude
•    Testiranje proizvoda i višednevno uspoređivanje tehničkih rezultata za određena rješenja poput HPC-a, Hyperscale i SAP rješenja
•    Radionice s (hiper) konvergentnom infrastrukturom s partnerima s područja eko-sustava
•    Implementacija Proof of Technology i Proof of Concept u okviru centra
•    Demonstracija i prikazivanje svih Lenovo proizvoda

Pored toga, centar će imati bogat portfelj strateških seminara i tehnoloških događanja koji su prilagođeni maloprodaji, distributerima i integratorima.
U EMEA EBC i njegovom podatkovnom centru, nalazi i LENOX, super-računalo tvrtke Lenovo koji se nalazi na listi TOP500®, kao i SAP laboratoriju za istraživanje i razvoj. Ovi resursi potiču inovaciju i pružaju najbolja i dokazana rješenja  za jedinstvene zahtjeve korporativnih klijenata.

Suradnja s centrom CERFACS

Uz suradnju s ključnim partnerima iz industrije poput Intel® i Mellanox Technologies, tvrtka Lenovo i njen HPC centar za inovacije u Stuttgartu nastavljaju povećavati broj partnerstava i inicijativa kako bi dodatno proširili mogućnosti i pružili komercijalne pogodnosti HBC-a većem broju klijenata i radnih zadataka.

CERFACS je istraživačka organizacija koja razvija napredne metode za numeričku simulaciju i algoritamska rješenja za velike znanstvene i tehnološke probleme koji su od značaja za istraživanje. Ovakva priroda posla zahtjeva pristup najmoćnijim računalima koji su dostupni na tržištu. CERFACS je bio u potrazi za novim HPC clusterom koji će zadovoljiti njegove potrebe numeričke simulacije u različitim područjima aktivnosti. Suradnja tvrtke Lenovo s centrom CERFACS je usmjerena na podešavanje glavnog koda centra CERFACS, AVBP, koji simulira protok i sagorijevanje u turbinama. Na osnovu suradnje tvrtke Lenovo i Intel (Code Modernization Program), AVBP će se prebaciti na najnoviju Intel® Xeon® tehnologiju, a kasnije na obitelj proizvoda Intel® Xeon® Phi™.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.