Lenovo IdeaTab S2110A – s kvalitetnim 10 inčnim IPS ekranom i 2-jezgrenim procesorom

Fotografija članka: Lenovo IdeaTab S2110A – s kvalitetnim 10 inčnim IPS ekranom i 2-jezgrenim procesorom

Lenovo je napravio prilično dobar tablet. Vidjeli smo neke testove online i sve to djeluje jako, jako dobro. No, najveća zamjerka ide na račun – cijene. Kvalitetu treba i platiti :)

Oglas

Jedna ekipa detaljno ga je analizirala i dala svoju ocjenu. Manje više je sve lijepo, divno i krasno, a kao što smo već i spomenuli, najveća zamjerka ide na račun cijene. Naime, sam uređaj ovisno o tržištu košta 299$ ili više. Ako se odlučite za dodatnu docking stanicu s tipkovnicom, dodatnom baterijom i ulazima i izlazima to će vas koštati još 100$.

Po testiranjima se pokazao kao prilično dobar, što i sami možete vidjeti na tri posljednje slike. Spomenimo i kako radi na 2-jezgrenom Snapdragon procesoru na 1,5 MHz, ima 2 GB RAM-a, dok bi mu baterija trebala izdržati oko 9 sati rada (iako je to na ovom video testu bliže šest sati).

Prije nego pogledate video, po nama je Lenovo napravio prilično dobar tablet, što zaključujemo iz priloženih podataka, no kada bi malo korigirali cijenu (a što vjerujemo da hoće) ovaj bi se tablet mogao itekako dobro prodavati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.