Lenovo IdeaTab S2110 – još pokoji podatak, uz dva zanimljiva video priloga, te još ponešto

Fotografija članka: Lenovo IdeaTab S2110 – još pokoji podatak, uz dva zanimljiva video priloga, te još ponešto

Ekipa iz Lenova je napravila zanimljiv i detaljan “unboxing” video njihovog novog tableta kojeg ćete prepoznati pod nazivom IdeaTab S2110, a koji ima i dodatnu “docking” tipkovnicu.

Oglas

One upućenije u svijet tableta ovaj će model podsjetiti na ASUS Transformer, iako je ovdje to napravljeno možda i  malo sofisticiranije, bolje. Podsjetimo se Lenovo IdeaTab S2110 ima 10,1 inčni IPS ekran rezolucije 1280×800 točaka, Qualcommov 2-jezgreni procesor na 1,5 GHz, te 1GB RAM-a. Radi na Android 4.0 Ice Cream Sandwich operativnom sustavu,, ima dvije kamere – s 5MP je straga, a ona od 1,3MP se nalazi sprijeda.

Ugrađen je i mikrofon, ulaz za slušalice, HDMI video izlaz, ulazi za SIM karticu i microSD. U Lenovu tvrde kako će baterija izdržati do 10 sati, dok s “docking” stanicom koja ima dodatnu bateriju autonomija se penje na odličnih 20 sati.

Cijena mu se kreće od 350 do 400 dolara, ovisno o inačici (16GB/32GB). Fizička tipkovnica se prodaje odvojeno, a ona će vas koštati dodatnih 100-tinjak dolara.

Više informacija možete vidjeti i u dva priložena videa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.