Lenovo IdeaPad Yoga 11, Yoga 13 i ThinkPad Twist konvertiblini prijenosnici za Windows 8

Fotografija članka: Lenovo IdeaPad Yoga 11, Yoga 13 i ThinkPad Twist konvertiblini prijenosnici za Windows 8

U današnjem ugodnom druženju s predstavnicima Lenova Hrvatska upoznali smo se s tri nova zanimljiva prijenosnika koji su posebno napravljeni za Windows 8 okruženje.

Oglas

Radi se o višestruko nagrađivanom modelu IdeaPad Yoga, koji stiže u dvije inačice – model IdeaPad Yoga 11 i IdeaPad Yoga 13. Radi se o novim Multi-Mode uređajima koji praktički mijenjaju budućnost računalstva s mogućnošću preokretanja, savijanja, vrtnje, okretanja i razdvajanja. A evo i informacije više.

Lenovo je danas predstavio novu liniju konvertibilnih uređaja dizajniranih za operativni sustav Windows 8/RT kako bi promijenio način na koji ljudi koriste računala i redefinirao budućnost mobilnog računalstva. Nova i osjetljiva na dodir linija uređaja uključuje IdeaPad Yogu 13 – idealan spoj igre i produktivnosti, IdeaPad Yogu 11 – graciozan cjelodnevni mobilni pratitelj i ThinkPad Twist – poslovni uređaj koji postavlja novu granicu za tradicionalne konvertibilne tablete.

„Naša obitelj Ultrabook™ konvertibilnih računala odgovara jedinstvenim potrebama privatnih i poslovnih korisnika, stvaranjem prijenosnika / tableta visokih performansi u kombinaciji s novim dizajnom i različitim veličinama“ izjavio je regionalni menadžer, Lenovo, SEA, Mladen Skuliber „Vjerujemo da su ova inovativna konvertibilna računala najbolji uređaji za nevjerojatni touchscreen doživljaj te će njihovi multi-modovi pružiti korisnicima još više načina za korištenje njihovih računala.

IdeaPad Yoga 13 presavija se u jedinstvene poze
Revolucionarni zglob prijenosnika IdeaPad Yoge omogućuje uređaju jedinstven okret za 360° i preklapanje iz prijenosnika u tablet jednim jednostavnim pokretom. Kao jedan od prvih svjetskih multi-mode Ultrabooka, prijenosnik Yoga 13 omogućuje visoku razinu fleksibilnosti između rada i zabave. Pokretan snažnom trećom generacijom Intel® Core™ procesora i operativnim sustavnom Windows 8, Yoga 13 omogućuje izvedbu na razini prijenosnog računala kako bi se posao obavljao tijekom cijelog dana bez usporavanja zahvaljujući 16.9 mm tankom okviru kao i bateriji koja traje 8 sati. Okretom zgloba, prijenosnik Yoga 13 se pretvara u tablet opremljen bogatim audio-vizualnim sadržajima kao što je Dolby® Home Theatre®. Vizualni materijali kao što su slike, video uradci i web stranice izgledaju zapanjujuće na njegovom 13.3 IPS zaslonu visoke razlučivosti koji omogućuje svijetlu pozadinu i živopisne boje. Korisnici prijenosnika Yoga 13 mogu pomoću posebne Motion Control tehnologije gestikulacijom prolaziti kroz slike ili jednostavno koristiti prst na multi-touch ekranu.

IdeaPad Yoga 11 objedinjuje snagu i mobilnost
Dvojnik manjeg zaslona, prijenosnik Yoga 11, najtanje je multi-mode računalo na svijetu veličine 15.6mm. Tankog dizajna i 11.6 inčnog zaslona kao i baterije s 13 satnim trajanjem, Yoga 11 je odličan konvertibilni uređaj za korisnike u pokretu. Opremljen NVIDIA Tegra 3 – jedinim četvero-jezgrenim procesorom za Windows RT – Yoga 11 omogućuje korisnicima gledanje HD filmova, igranje zabavnih igara, povezivanje i produktivnost s Microsoft Office aplikacijama gotovo cijeli dan. Dodatna prednost prijenosnika Yoga 13 i 11 je mogućnost korištenja na potpuno nove načine: mogu se pretvoriti se u Stand1 tako da se okrene tipkovnica iza ekrana kako bi se gledali filmovi i slike, ili se saviti u uspravan položaj kao Tent2 kako bi se igrale igre ili koristio video chat.

ThinkPad Twist daje novi zaokret računalstvu malih tvrtki
ThinkPad Twist omogućuje jednostavan odabir jednog cjenovno pristupačnog uređaja koji može učiniti sve. Koristite ga kao Ultrabook sa svim karakteristikama a zatim zakrenite gornji dio kako bi se prebacili na konvertibilni tablet. 12,5 inčni ThinkPad Twist osigurava profesionalcima tehnologiju koje im je potrebna za njihovo poslovanje i osobno računalstvo. Za  izvrsnu poslovnu produktivnost  ThinkPad Twist uključuje do treće generacije procesora Intel® Core™ i7, do Windows 8 Pro, opcionalni 3G3, velike mogućnosti pohranjivanja podataka do 500 GB ili128 GB SSD te naširoko poznatu ThinkPad tipkovnicu – značajke povezane s kvalitetom i pouzdanošću. Korisnici mogu raditi satima sa baterijom koja traje gotovo cijeli dan te se vratiti iz stanja standby brzo kao kod tableta. Ovaj snažan uređaj uključuje softverske alate posebno namijenjene malim tvrtkama uključujući Lenovo Solutions for Small Business powered by Intel Small Business Advantage te Lenovo Cloud Storage by SugarSync.

ThinkPad Twist svojim 350nit IPS zaslonom s visokom definicijom osvjetljenja i Dolby® Home Theatre® zvukom omogućuje nevjerojatan multimedijski doživljaj bilo da se radi o prezentaciji klijentu putem videa ili akcijskom filmu, jednostavno se spojite na video visoke razlučivosti pomoću Twist mini HDMI ili DisplayPort utora te pojačajte zvuk. Poput Yoge, Twist se može pretvoriti u razne modele kao što je Stand, koja je odlična pozicija za rad preko multi-touch zaslona.

Fleksibilna usluga i podrška
Lenovo nudi cijeli paket usluga za nove uređaje, uključujući i nadogradnju za In-Home jamstvo za usluge u kući vlasnika ili na poslu kao i zaštitu od slučajnog oštećenja na odabranim proizvodima koja pomaže osigurati proizvod u slučaju štete od nezgoda poput kapljica, prolijevanja, električnog udara ili kvarova zaslona. Cijelu postavu Lenovo usluga za male poduzetnike donosi ThinkPad Twist. Klijenti mogu birati iz portfelja jamstvene nadogradnje Accidental Damage Protection Keep Your Drive i drugih usluga zaštite vrijednih današnjim malim tvrtkama. Osim toga, Lenovo Premium Support stručni tehničari dostupni su ukoliko je podrška potrebna  preko telefona ili  iz udobnosti vlastitog doma.

Cijena i dostupnost
Prijenosnici Lenovo IdeaPad Yoga 11 i ThinkPad Twist dostupni su kod Lenovo poslovnih partnera te putem . Za aktualnu cijenu i dostupnost prijenosnika Lenovo IdeaPad Yoga 13 molimo vas kontaktirati najbližeg Lenovo partnera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.