Lenovo IdeaPad A10 vrlo privlačno i jeftino prijenosno računalo

Fotografija članka: Lenovo IdeaPad A10 vrlo privlačno i jeftino prijenosno računalo

Novi prijenosnik koji dolazi iz Lenova je drugačiji. Lenovo IdeaPad A10 je hibrid kojeg u trenu možete pretvoriti u tablet, a radi na Android operativnom sustavu.

Oglas

Funkcionalnost, odnosno način otklapanja Lenovo IdeaPad A10 hibridnog prijenosnika napravljen je po uzoru na vrlo popularnu Yogu. Neobična kombinacija bi mogla vrlo lako postati nova kompanijina uspješnica, jer kao što i sami vidite ima i fizičku tipkovnicu. Ne morate brinuti o spajanju, samo je preklopite s donje strane i imate pravi pravcati tablet!

Lenovo IdeaPad A10 ima 10,1 inčni ekran, Android 4.2 operativni sustav, a radi na 4 jezgrenom Rockchip procesoru. Imat će 16 ili 32 GB prostora za pohranu podataka, prednju VGA kameru, te “yoga style” rotacijski mehanizam za otvaranje.

Saznajemo kako će se Lenovo IdeaPad A10 prijenosnik početi prodavati ovih dana, a cijena će mu biti oko 338$, jeftiniji i od najjeftinije Lenovo Yoge. Hoće li ovaj model postati hit ovisi samo o vama… kupcima…

Lenovo IdeaPad A10 konvertibilni laptop 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.