Lenovo i Juniper Networks postali globalni partneri

Fotografija članka: Lenovo i Juniper Networks postali globalni partneri

Iz ove poslovne suradnje obje će kompanije imati koristi, a partnerstvo će biti usmjereno na razvoj infrastrukturnih rješenja podatkovnih centara nove generacije.

Oglas

Lenovo i Juniper Networks objavili su početak globalnog strateškog partnerstva. U sklopu partnerstva iskoristit će sinergiju svojih proizvoda i tehnologija za izgradnju nove generacije zajedničkih, hiperpovezanih infrastrukturnih riješenja za velike podatkovne centre korporativnih klijenata i klijenata usmjerenih na internet poslovanje. Ova suradnja odražava zajedničku predanost pružanju jednostavnih, prilagodljivih riješenja visokih performansi koja će kupcu omogućiti veću brzinu obrađivanja podataka sa smanjenim operativnim troškovovima.

Uz opsežan potrfelj x86 servera i switch-eva, Lenovo se nalazi na čelu kompanija koje u svojoj ponudi obuhvaćaju povezana i softverski definirana rješenja. Juniper je tržišni lider u mrežnim inovacijama s bogatim portfeljem koji obuhvaća rutere, switch-eve, softver za upravljanje mrežama, proizvode za mrežnu sigurnost i softverski definiranu mrežnu tehnologiju. Očekuje se da će ovo partnerstvo omogućiti klijentima korištenje stručnosti tvrtke Juniper na području mreža i pouzdanih1 x86 servera i mrežnog pristupa koje nudi tvrtka Lenovo kako bi stvorili skalabilnu i jednostavnu infrastrukturu za njihove podatkovne centre.

Ključni principi partnerstva su:
•    Klijenti će biti u mogućnosti kupiti široki portfelj mrežnih proizvoda tvrtke Juniper izravno od tvrtke Lenovo radi lakše nabave kao i zbog konsolidirane podrške.
•    Uz razdvajanje hardvera i softvera u podatkovnim centrima ove dvije tvrtke planiraju donijeti otvorena i fleksibilna riješenja na tržište, koristeći se modelom ONIE – okruženje otvorene mrežne instalacije (Open Network Install Environment).
•    Vodeći računa o korisničkoj potrebi za brzom opskrbom i jednostavnom administracijom, obje tvrtke očekuju suradnju koja će ponuditi jednostavnije upravljanje u podatkovnom centru spajajući Lenovo xClarity upravljački softver i softvere tvrtke Juniper Network Director i Contrail SDN.
•    Osim toga, ove dvije tvrtke planiraju surađivati na primjeni go to market strategije diljem svijeta ciljajući poslovne korisnike, pružatelje usluga, distribucijske centre kao i sistem integratore.
•    Lenovo i Juniper imaju u cilju razvijanje zajedničkih join-to-market planova te prilagođenog modela preprodaje po mjeri za rješavanje jedinstvenih lokaliziranih zahtjeva tržišta u Kini.

Foto:
Misija tvrtke Lenovo je postati tržišni lider u rješenjima za podatkovne centre. Nastavit ćemo investirati u razvoj i isporuku IT rješenja kako bismo oblikovali podatkovne centre iduće generacije. Naše partnerstvo s Juniper Networks omogućava Lenovu pristup vodećem industrijskom portfelju proizvoda koji uključuje SDN (Software Defined Networking) rješenja koja su ključna za ponudu najmodernijeg podatkovnog centra.
– Gerry Smith, izvršni potpredsjednik i glavni operativni direktor Lenovo odjela PC and Enterprise Business Group
Partnerstvo s tvrtkom Lenovo omogućuje tvrtki Juniper unaprijeđenje strategije kako bi pružila sveobuhvatna rješenja za široki spektar podatkovnih centara, od srednjeg poduzetništva do privatnih cloud korisnika i korisnika koji rade s velikom količinom podataka. Uzbuđeni smo zbog suradnje s tvrtkom Lenovo što će nam omogućiti iskorištavanje punog potencijala našeg IP-mrežnog portfelja koji se bazira na JunosOS and Contrail platformama, kako bismo omogućili najnoviju generaciju povezanih i hiper-povezanih rješenja, kao i rješenja za korisnike koji rade s velikim količinama podataka, i to ne samo na kineskom tržištu nego i globalno.
– Rami Rahim, glavni  izvršni direktor tvrtke Juniper Networks
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.