Lenovo HW02 inteligentna pametna narukvica povoljnije na Cafago webshopu

Fotografija članka: Lenovo HW02 inteligentna pametna narukvica povoljnije na Cafago webshopu

Kvalitetna i moćna sportska pametna narukvica dolazi nam iz globalno popularne kineske kompanije. Prepoznat ćete je pod nazivom Lenovo HW02, a pronašli smo je po vrlo povoljnoj cijeni na Cafago webshopu.

Oglas

Pametne narukvice su već postale uređaji koji se svakodnevno i redovito koriste. Svoju popularnost mogu zahvaliti zaista brojnim mogućnostima, kao i cijeni koja je već postala pristupačna svima. Lenovo HW02 smo pronašli po promotivnoj cijeni na , a na kraju članka ćete pronaći i kuponski kod koji će cijenu dodatno srezati.

Ova pametna narukvica nam dolazi iz Lenova, vodećeg svjetskog proizvođača računala, jednom od najvećih proizvođača pametnih telefona i tableta, a poznati su i po monitorima, miševima, tipkovnicama i drugoj periferiji. Lenovo HW02 je moćna pametna narukvica koja ima ugrađen i čitač otkucaja srca, a vrlo će precizno pratiti svaše svakodnevne aktivnosti.

Naravno, preko posebne ćete je aplikacije i Bluetooth 4.0 veze povezati s vašim pametnim telefonom (iOS 8 ili noviji, Android 4.4 ili noviji) tako da ćete u potpunosti moći iskoristiti snagu ove pametne narukvice uz detaljnu statistiku. Treba spomenuti kako je i vodootporna, te je vrlo jednostavnog dizajna, teška je tek 22 grama. Od aktivnosti koje prati spomenimo samo mjerenje otkucaja srca, broji korake, prati kvalitetu spavanja, upozorava na predugo sjedenje, potrošnju kalorija i slične sitnice. Isto tako, preuzima i notifikacije za telefonske pozive i tekstualne poruke, a prepoznaje i Facebook i Twitter.

Ekran je veliki OLED i dijagonale 0,42 inča. Isto tako, dolazi u tri boje – crnoj, narančastoj i plavoj. Ugrađena je baterija od 60 mAh koja bi trebala izdržati 6-10 dana. Sve su opcije na engleskom jeziku, a omogućena je i OTA nadogradnja. Inače je dimenzija 23 x 2 x 1,2 centimetra te je teška samo 23 grama.

Nova se Lenovo HW02 nalazi u prodaji na po sniženoj cijeni od samo 37,20$, no ako upišete kuponski kod “STPB0022” cijena će se spustiti samo na . Pregledajte bogatu ponudu na webshopu, ima zaista svega :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.