Lenovo će IFA 2017 u Berlinu predstaviti nove Yoga tablete i laptope – na Core i9?

Fotografija članka: Lenovo će IFA 2017 u Berlinu predstaviti nove Yoga tablete i laptope – na Core i9?

Ako nas pitate, ništa neočekivano. Ili drugačije rečeno, očekivali smo kako će vodeći svjetski proizvođač računala i jedan od vodećih proizvođača tableta predstaviti svoje nove tablete i prijenosnike.

Oglas

To će se dogoditi na posebnom eventu koji će se održati 31 kolovoza, kada će održati posebno predstavljanje novu seriju uređaja. Navodno se radi o vrlo bogatoj “zimskoj” kolekciji pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala s kojima će se kompanija boriti na svoj dio tržišnog kolača u narednih godinu dana.

Očekujemo kako ćemo vidjeti brojne novitete, među njima i nove Lenovo Yoga prijenosna računala, hibride i 2-u-1 uređaje, a očekujemo i nove modele iz gamerske Legion prijenosnike. Podsjećamo kako smo ovogodišnje modele i ugodno smo iznenađeni njihovim performansama. U stvari nismo, očekivali smo ih :)

Očekuje se i druga generacija Lenovo Yoga Book 2 modela, prvi je bio pravi hit i nešto sasvim drugačije od konkurencije. Naravno, i njega smo . Očekujemo kako će se pojaviti i novi Moto pametni telefoni, vjerojatno i neki novi Moto Mods dodaci. Postoji i mala vjerojatnost da će se pojaviti i Moto tablet, vidjet ćemo.

Ne sumnjamo kako će ponuda Lenovo noviteta na IFA 2017 biti itekako bogata. Za kraj spomenimo i jednu zanimljivost – šuška se kako će se pojaviti novi prijenosnik koji radi na Intelo Core i9 (Threadripper) procesoru…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.