Lenovo 3000 N100 – model s dvostrukom jezgrom i širokim zaslonom

Racunalo.com foto

Lenovo Care alati umanjuju potrebu za  IT help deskom nudeći centralno mjesto za korisne PC alate kao što su:
 Sustav koji pritiskom na jednu tipku  omogućuje korisniku da odredi problem, potraži pomoć te spasi sustav od pogreški na softveru uzrokovanih virusima ili štetnim softverima, tzv. malware.
 Automatsko ažuriranje sustava koji na autonoman način instalira kritične nadopune i zakrpe na osnovi rasporeda koje je odredio korisnik kako bi sustav najbolje funkcionirao.
 Lako povezivanje za jednostavne žične i bežične sustave u uredu, u home-officeu ili povezivanje u slobodno vrijeme.


Novi N100 težak je samo 2,5 kilograma, a dolazi s 14.1- ili 15.4-inčnim  zaslonom koji omogućuje gledanje DVD-a u optimalnom formatu i 25–postotno povećanje prostora za podatke u spreadsheet aplikacijama.
 
“Kad smo dizajnirali Lenovo 3000 N100, imali smo na umu male, dinamične kompanije i njihovu potrebu za snažnim prijenosnikom koji je istodobno jednostavan za upotrebu,” rekao je Peter Hortensius, viši dopredsjednik poslovnog odjela za  Lenovo prijenosnika. “N100 je izvrstan prijenosnik s velikim brojem alata za produktivnost.”
 
N100 dostupan je s Intel Core™ Duo procesorom, koji istodobno uspješno upravlja s više programa, kao što su poslovne aplikacije, dok se u pozadini odvija skeniranje virusa. N100 također nudi  potpuno povezivanje na odabranim modelima, kao što je  integrirani 802.11 a/b/g wireless LAN, Bluetooth  te 10/100 Ethernet. 
S multimedijskim opcijama poput prednjih zvučnika za bolju kvalitetu zvuka, integriranog mikrofona za preslušavanje i snimanje; i integriranog comba ili DVD recordable drive, N100 je primjeren za rastući segment malih kompanija, koje se oslanjaju na isto računalo i za poslovne i za privatne svrhe.
N100 također sadržava 4-in-1 multi-card čitač za učitavanje digitalnih fotografija s različitih vrsta memorijskih kartica, četiri USB porta te 1394 i S –video utor. Integrirana web-kamera za poslovnu i osobnu komunikaciju te integrirani čitač otiska prstiju za lakše upravljanje lozinkama dostupni su kao dodatna oprema. 
  
Dostupnost i određivanje cijene
Lenovo N100 bit će dostupan u Hrvatskoj od 06. travnja 2006. godine. Početna cijena računala kreće se od 6.222 kn bez PDV-a. Lenovo N100 bit će dostupan kupcima putem poslovnih partnera Lenova.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.