Lemfo LF07 Bluetooth Smart Watch – zanimljiv pametni sat na Lightintheboxu

Fotografija članka: Lemfo LF07 Bluetooth Smart Watch – zanimljiv pametni sat na Lightintheboxu

Dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i kričavo zelenoj. Lemfo LF07 je vrlo kvalitetan pametni telefon koji podržava SIM kartice, na koji možete telefonirati, a upravo se pojavio u ponudi na Lightinthebox webshopu.

Oglas

S obzirom na mogućnosti Lemfo LF07 pametnog telefona, vrlo ćete se jednostavno moći povezati i Faceobokom. To vam omogućuje i poseban utor za SIM karticu, tako da ovaj pametni sat može raditi i samostalno bez povezivanja s vašim pametnim telefonom. Naravno, podržava i Bluetooth vezu s Android i iOS pametnim telefonima. Više informacija možete pronaći na .

SIM kartica vam može poslužiti za telefoniranje, a isto tako možete poslati i tekstualne poruke. Sam dizajn pametnog sata je vrlo lijep, a ekran je kvadratičan, dijagonale 1,54 inča i rezolucije 240 x 240 točaka, te je dodatno zaštićen 2.5D Arc zakrivljenim staklom.

Lemfo LF07 ima 128 MB Ram-a i 32 GB interne memorije, dok je baterija kapaciteta 320 mAh i izdržat će do 8 sati razgovora. Inače je pametni sat težak samo 60 grama. Kada ga povežete s vašim pametnim telefonom možete kontrolirati kameru i aktivirati daljinsko snimanje, kao i preslušavati glazbu sa smartfona.

Sigurno vas zanimaju i dodatne popularne funkcije koje su važne za vaše zdravlje. Tako vam je na raspolaganju monitor za spavanje, podsjetnik ako predugo sjedite (sendentary reminder), a tu je i anti-lost funkcija, kao i G-senzor koji pali ekran čim podignete ruku i pogledate na ekran. Među slikama niže ćete pronaći i detaljne podatke što ovaj pametni sat sve može.

S desne bočne strane se nalazi i posebni kotačić koji vam daje neke nove funkcije. Inače, kućište je napravljeno od nehrđajućeg metala, vrlo je čvrst i robustan, te je vodootporan i otporan na prašinu. Dodajmo kako je proizveden i u novoj 42 CNC proizvodnoj tehnologiji.

Novi se i moderni pametni sat nalazi u prodaji na webshopu po cijeni od samo 79,99$. Preporučujemo posjetite ih i potražite detalj više, a kupovinu možete obaviti na .

Ugodnu vam kupovinu želimo!

NAPOMENA: ako slučajno ne rade linkovi (zbog preusmjeravanja), napravite slijedeće:
– na računalu – stisnite i držite lijevu CTRL tipku i onda kliknite na link
– na smartfonu/tabletu – stisnite i držite link, pa odaberite “Otvori u novoj kartici”

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.