LEGO Store u Splitu – novo mjesto za druženje i kreativnost

Fotografija članka: LEGO Store u Splitu – novo mjesto za druženje i kreativnost

U novootvorenom trgovačkom centru Mall of Split otvoren je LEGO Store u kojem djeca do 99 godina mogu kupiti kockice i setove koje su oduvijek željeli.

Oglas

U trgovačkom centru Mall of Split, drugom po veličini u Hrvatskoj, na drugoj etaži u 140 m2 prostora otvoren je LEGO Certified Store koji nudi najveći do sada asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivno linije proizvoda ˝Architecture˝i ˝Technic˝ za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju, kao i komplete ˝Star Wars˝, „Minecraft“, „Creator“, „Duplo“…

Osim LEGO setova, u dućanu se mogu kupiti kocke ili figurice po izboru (˝Pick-A-Brick˝, odnosno ˝Build-A-Mini˝) refuže! Super-ljubazni djelatnici će vam s osmijehom pomoći u izboru i realizaciji vaše maštarije.

Sad možete pitati zašto tech-portal piše o igračkama? Jeste li vidjeli kako rade strojevi iz programa Technic? Ili što mogu programabilni roboti Mindstorms? Uguglajte ili pogledajte na YouTube – iznenadit ćete se… Vjerujte mi, i ja bih se rado igrao s takvim igračkama :)

Pođite u LEGO dućan – razveselit ćete i sebe i svoje najmlađe ;-)

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.