Legion Meter – punjač koji puni smartfone i tablete do 92% brže

Fotografija članka: Legion Meter – punjač koji puni smartfone i tablete do 92% brže

Na Kickstarteru se pojavio zanimljiv novi projekt. Legion Meter je multifunckijski uređaj, ali u prvom redu turbo brzi punjač za vaše smartfone i tablete.

Oglas

Ono što je zanimljivo kod ovog punjača je da ima ugrađen OLED ekran na kojem možete očitavati punjena (Volt, Amper, Watt i mWh). Spajate ga na USB ulaz računala (ili na strujni punjač), a iz njega ponovo USB ulazom u uređaj koji želite puniti. Ono što je važno spomenuti je kako će Legion Meter puno brže napuniti željeni uređaj, čak do 92%. Za njega ne treba nikakva posebna instalacija, samo ga “ubodete” u USB ulaz i on radi.

Iako je kompanija PLX Devices iz Sunnyvalea na tražila samo 10.000$ za razvoj, već sada su dobili nevjerojatnih 256.000$, i brojka stalno raste, a još je 24 dana do kraja investicije (dok smo pisali ovaj članak). Inače, projekt se zaključava 19. lipnja, no čini se kako je ekipa postigla svoj cilj.

Legion Meter - punjač koji puni smartfone i tablete do 92% brže

Ako projekt prođe, Legion Meter bi se trebao prodavati po 49$, kako je najavljeno. Naravno, možete ga koristiti na bilo kojem uređaju s USB ulazom i za bilo koji uređaj (smartfon ili tablet). Uređaj izgleda kao mali “dongle”, odnosno USB memorija, s tim da ima ulaz za USB kabel.

Više o ovom uređaju, kao i tvrtki možete pronaći na njenim .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.