LeEco širi svoje poslovanje na Ameriku već ove jeseni

Fotografija članka: LeEco širi svoje poslovanje na Ameriku već ove jeseni

Vjerujemo kako ste do sada jako dobro zapamtili ime LeEco (bivši LeTV) – kompanija koja nas je oduševila svojim kvalitetnim pametnim telefonima.

Oglas

Iako je kompanija LeEco na tržištu pametnih telefona prisutna tek nešto više od godinu dana, do sada je zabilježila i više nego odlične prodajne rezultate, a čini se kako će uskoro ti rezultati biti još i bolji. Naime, prema izjavi kompanijinog direktora za odnose s javnošću Todda Witkempera LeEco će se proširiti na američko tržište. Točan vremenski okvir kompanijinog proširenja na američko tržište još nije točno utvrđen, no Witkemper je izjavio kako kompanija aktivno zapošljava stručnjake koji će joj pomoći da uspostavi prisutnost na tržištu SAD-a. Pretpostavlja se da bi već u jesen LeEco mogao postati dijelom američkog tržišta pametnih telefona.

Do nedavno je glavni fokus kompanije LeEco bio proizvodnja medijskih sadržaja na zahtjev kineskih korisnika, a nakon toga kompanija se odvažila i na ulazak na tržište Android pametnih telefona. Ovaj potez je bio i više nego odličan za LeEco, a vrijeme će pokazati hoće li kompanija svoje uspjehe nastaviti nizati i na velikom američkom tržištu.

Mnogi su kineski brendovi pametnih telefona pokušali stupiti na američko tlo, no u tome su ih zaustavile potencijalne sudske tužbe oko patentnih prava. Jedan od razloga zašto su neki kineski pametni telefoni znatno jeftiniji od konkurencije leži i u činjenici da kineske kompanije ne plaćaju sva patentna prava vezana uz hardver i softver. No, čini se kako se LeEco toga ne boji te ima sve pokriveno u tom pogledu te je kompanija spremna prodavati pametne telefone i medijske sadržaje na američkom tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.