LeEco najavljuje još dva nova smartfona do kraja godine

Fotografija članka: LeEco najavljuje još dva nova smartfona do kraja godine

Nakon što smo nedavno vidjeli premijeru odličnog LeEco Le Pro 3 pametnog telefona, a koji konkurira i onim najboljim smartfonima, ova sve popularnija kineska kompanija najavljuje još dva nova smartfona.

Oglas

Za sada su oba modela bez imena. Ako uključimo zdravu logiku, nakon premijere, za očekivati je kako će ova dva modela biti vjerojatno jeftinija, odnosno namijenjeni kupcima plićeg džepa. Prema posljednjim glasinama, oni bi se trebali pojaviti u prodaji u studenom, što je za mjesec dana, možda malo više.

U međuvremenu će se vjerojatno pojaviti pregršt novih podataka. Slike koje možete vidjeti navodno prikazuju kućište jednog od novih modela, možda i oba. Vidljivo je kako nemaju antenske “proreze” na stražnjem dijelu kućišta. No, ono što se može vidjeti je dvostruka stražnja kamera koja izgleda pomalo “nasmijano”, a što se nedavo pojavilo na certifikaciji u kineskoj agenciji TENAA.

Ono što se također vidi je kako su sami rubovi oko ekrana praktički nevidljivi, a staklo na ekranu je po rubovima blago zakrivljeno. I to je za sada sve što možemo reći o dva nova i dolazeća LeEco pametna telefona. Vjerujemo kako će se za nekoliko dana pojaviti i neke konkretnije informacije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.