LeEco (LEX720) sa novim Snapdragonom na AnTuTu uz odlične rezultate

Fotografija članka: LeEco (LEX720) sa novim Snapdragonom na AnTuTu uz odlične rezultate

Kako smo vam nedavno i pisali kineska se kompanija LeEco priprema za predstavljanje prvog pametnog telefona koji će raditi na najnovijem Qualcomm Snapdragon 8996Pro modelu procesora.

Oglas

Još uvijek nije sigurno da li će spomenuti model procesora nositi naziv Qualcomm Snapdragon 821 ili Qualcomm Snapdragon 823, no zna se da bi taj novi procesor bio nadograđena verzija ovogodišnjeg Snapdragon 820 flagship procesora. Naime, radni takt novog procesora bi trebao biti povećan na 2.5 GHz.

Nadolazeći pametni telefon kompanije LeEco je opažen na AnTuTu listama gdje su nam otkrivene neke njegove ključne specifikacije, ali i rezultati benchmark testiranja. Dakle, osim novog još nepredstavljenog procesora novi će LeEco LEX720 model imati 4 GB radne te 32 GB interne memorije, a tu će se naći i ekran 1080p rezolucije sa za sada nepoznatom dijagonalom.

Sa stražnje će strane „škljocati“ 16 MP glavna kamera, dok će se za selfie fotografije pobrinuti prednja kamera sa 8 MP senzorom. U ovom će se privlačnom paketu naći i Android 6.0.1 Marshmallow operativni sustav. Sve nam se ove specifikacije čine odličnima, no osim toga čini se kako su odlične i njegove performanse. Zapravo bi se moglo reći kako je rezultat od 154.000 bodova koji je LeEco LEX720 model postigao na AnTuTu benchmark-u jedan od najboljih koje smo vidjeli.

Osim moćnog Snapdragon 821 ili 823 modela procesora ostatak specifikacija je čak i malo skromniji od nekih novopredstavljenih flagship uređaja današnjice, no u svakom slučaju i više je nego moguće da će se LeEco LEX720 model pojaviti u dvije ili više varijanti sa različitim količinama radne i interne memorije, te možda i sa kamerama jačih senzora. Neke su glasine spominjale i LeEco pametni telefon sa ogromnih 8 GB RAM-a, pa ako to spojimo sa novim procesorom nadolazeći će kompanijin uređaj vrlo lako postati najmoćniji pametni telefon 2016. godine.

LeEco LEX720 LeEco LEX720

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.