LeEco Le X820 ruši sve rekorde na AnTuTu sa preko 141.000 bodova

Fotografija članka: LeEco Le X820 ruši sve rekorde na AnTuTu sa preko 141.000 bodova

Čini se da imamo novog prvaka na AnTuTu benchmarku, jer novi uređaj iz LeEco radionice kodnog naziva Le X820 ruši sve rekorde.

Oglas

Tako ovaj uređaj na AnTuTu benchmarku postiže vrtoglavih 141.457 bodova. Ako mislite da ova brojka zvuči previše dobro da bi bila istinita, ipak je čini se točna s obzirom da dolazi od kompanijinog CEO-a Jia Yuetinga koji ju je objavio te pitao fanove da pogode o kojem se Le smartfonu tu radi.

Sudeći prema broju modela čini se da se ovdje radi o sljedećoj generaciji Le One Pro (X800) flagshipa predstavljenog prošle godine čiju detaljnu recenziju možete pročitati . Druga zanimljiva stvar o ovom smartfonu je da bi mogao imati ekran zakrivljen sa lijeve i desne strane, a jedan render ovog uređaja pojavio se i na službenom kompanijinom Weibo profilu.

LeEco 22. veljače, na prvi dan MWC 2016, ima zakazanu novinarsku konferenciju te ćemo se morati još malo strpjeti da vidimo što je ova brzorastuća kineska kompanija ovoga puta pripremila za nas.

Le-X820-Antutu

le-max-pro-int-launch

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.